Scudo Sports

1 temmuz 2018 bursa valilik kupası kriteryum yarışı

Ilter Elmas

Shut Up, Legs!
Tepki
1.893
İsim
Ilter Elmas
Bisiklet
Carraro
'Bursa Valilik Kupası Kriteryum Yarışı' 1 Temmuz 2018 tarihinde Bursa Özlüce Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'nda yapılcaktır.

Yarış 'Yıldız A-B, Genç ve Büyükler' kategorilerinde olacaktır.
Kayıtlar yarış günü saat 10:00'dan itibaren 'masa hakemlerine' yaptırılabilir.
Yarışa lisanslı sporcular katılabilecektir.

Büyükler 10 tur, gençler 8 tur, yıldızlar 5 ‘er tur atacaktır. 1 Tur 3 kilometredir.

Rota; Ahmet Taner Kışlalı Bulvarında gidiş-geliş olacaktır.

Master kategorisi bulunmamaktadır.

Ulaşabildiğim tek kaynak: (link)

Scudo
@Kudret Kurtcebe Bursa'da olursam ve izlemeye gidersem mutlaka atarım abi. Aslında lisansım olsa yarışa da katılmayı çok isterdim ama lisansım yok. Ben şahsen kriteryum yarışlarını gran fondolardan daha çok seviyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ilter Elmas

Lisans kolay ,bursada gençlik ve spor bakanlığına ait resmi bir bina olması lazım,devlet hastanelerinde bisiklet yarışları için sağlık raporu çıkartacağım diyorsun,kalp ritmine bakıyorlar,akciğerlere ,sağlık kontrolünden geçtikten sonra bakanlığa başvurup 1 yıllık lisans alıyorsun,her sene yenileme yapıyorsun yani sağlık kontrolü yapılıyor gene,

@Ilter Elmas

benim lisans 31 aralık 2017 'de bitti ,fakat yarışlara katılmadığım için yenileme yapmadım,yarın uğrayıp durumu öğrenecegim ,bu hastane kontrolü şartmı ,her sene rapor çıkarmak şu açıdan sıkıntılı devletin hastaneleri ana baba günü özelikle kalp hastaları çok akciğerden rahatsız olanlarda yarın haber ederim seni ,bakalım ne diyecekler,gran fondo marmara için eylül programı bence olmayacak gibi,ekime alırlarmi belli değil ama ekimde edirne yarisinda 60 mastır var, 21 ekimde katılacağım,bu nedenle lisans yenilemek için vakit var daha,,,

@Kudret Kurtcebe Kardeşimin mezuniyetine katılacağım için o tarihlerde Istanbulda olacağım ama ilerisi için lisans çıkartırım ben de.

Bisiklet Federasyonu Bursa İl Temsilciliği şimdi unuttuğum bir hastaneyle anlaşmış. Bisiklet lisansı için sağlık raporu almaya gittiğini söylediğinde gerekli muayeneleri yapıp raporu veriyorlarmış.
EKG, göğüs filmi ve doktor kontrolü dahil 70 TL olarak anlaşmışlar. Bence güzel bir uygulama olmuş. Temsilciliğin facebook sayfasında detaylar bulunabilir.

@Özcan.

162013 dosyayı görüntüle

Bu gün lisansimi uzatmak için başvuru yaptım,buradan form doldurup diğer yakın binada lisansimi uzatacaklar , 21 ekimde edirne yarışı var,ekimde başvurabilirsiniz dediler,hastane derdi kalmadı kalp sırasında beklemek var ,ayrıca akciğer,hastaneler dolu,,,,

Master kategorisi de eklenmiş.

Adsız.png

@Ilter Elmas

60 master b 'yok.olsa ulaşım sorunu var ,kısa mesafe yarışı olacak,düz yol,10 tur,

(link)

Galba yarış burada olacak

@Serkan Mıstınoğlu

Yarış nerde ben orda gidemesemde aynen takip ,bu gün bakalım kimler kürsü görecek,29 temmuz ılgaz var orayıda takip edeceğim,sonra kapadokya var en son çeşme ,inşallah marmara olacak bakalım ,21 ekim edirnede varım ,76 km ,60 mastır var,işimiz artık yarışmak serkan

Üniversite sınavı ile çakışmış.. Katılım illaki düşük olmuştur..

Yarış başlayalı 1 saat 20 dakika oldu .sonuçlara akşam ulaşırız herhalde

150 kişi var totalde. Olay mahallinden bildiriyorum. Kadın yok. Kategorilerin bazıları katılım olmadığından iptal.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mimiksiki

60 mastır yok idi malesef 50 artı vardı,kural olarak 60 mastıra katılıyorum,21 ekimde edirne var ve 60 mastır var ekonomik açıdan uygun,katılım ücretsiz ,yalnız 4 ağustosta uludağ egimlerine dalacağım eski rekor 42 km 3 saat 45 dakika,çıkış mudanya iskelesi,21 km non stop 1 saat 30 dakika iki adet eğim uzun,sert değil,çekirgeden tırmanış kısa mola çekirge başı,21 km tırmanış 5 mola kısa ,2 saat 15 dakika,4 ağustosa bir şey kalmadı bakalım nerdeyiz,,,,

@Kudret Kurtcebe

Başarılar. Sizin yaşınızda böyle efor gerektiren bir sporu yapabilmek çok güzel...
Sağlıklı kalmak için düzenli spor yapmalı yoksa sizin yaşlarınıza gelmeden ihtiyar oluyor milletimiz....

Geri