Scudo Sports

1 nisan 2018 Gran Fondo İstanbul

Fuarı ve yarışı Ömer Kafkas Bey'in firması düzenlediğine göre, en doğru bilgi ondan alınabilir.
Marmara fondosuyla ilgili soruları sormuştum kendisine zamanında, direk facebook messenger üzerinden. Cevap vermişti sağolsun.

Scudo
@Özcan.

Ben bi sorayım face'den

Bu arada velocity sayfası çalışmıyor ,doğru kişi ise sorduğumuz cevap bekliyorum,koordinatör yazıyor

Kudret Bey Merhaba ; Öncelikle ilgi, bilgilendirme ve önerilerden dolayi teşekkür ederim. Bir yanlış anlama olabilir biz yarisi acmadik. Halen tamamlanmasi gereken resmi isler devam ediyor. Fuarla birlikte bir yarış plani son derece zor ilerliyor. Onerinizide dikkate alarak calismalarimizi tamamlayacagiz, sizleri bilgilendirecegiz. Sahsim ve ekip arkadaslarim adina Cok tesekkur ediyorum
Ömer

Valla helal olsun anında cevap geldi,,,,,,

Benim sunduğum öneriler,

1- kısa etap ,yenikapı florya yenikapı,finalde 3 tur attırılır,kısadan ücret alınmaz,
2 - uzun etap,yenikapı,tekirdağ,yanlız sadece uzuna katılanlardan tekirdağ dönüşü için otobüs ücretleri alınır,böylelikle tekirdağdan otobüslere yarışçılar biner ve döner,

Çıkışı önce uzuncular yapar ,45 dakika sonrada kısacılar çıkar

@The 69 Eyes

Hiç birşey belli değil,nedeni fuar ile birlikte bir yarış organizasyonu için bence geç kalındı,ben sadece önerilerimi sundum ,,yenikapı florya 19.5 km 'dir ,finişe 3 veya 4 tur yaptırılir ise ,tabi yenikapı fuar meydanında tur attırılır toplam 43 km 'ye denk getirilebilinir,
Zaman kalmadığı için bence yarış olmayacak gibi,

@Kudret Kurtcebe
Aynen abi zaten e5 kapatılsa her yer kilitlenir bunu da göze almak cezaret ister

• Beğen
Tepkiler: alialperakay
@Emir haberal
ben demiştim hocam çünkü hiç bir gelişme yoktu zaten

• Beğen
Tepkiler: Emir haberal
@alialperakay
Aynen zaten o totada olması çok sorunlu benim de bir tanıdık vardı bakanlukta bu işte organizasyondaydı iptal oldu dedi artık başka yarışlara:)

@alialperakay
Hıcam nerede oturuyorsunuz acaba

• Beğen
Gran fondo,,avrupa yakadan bize bir adet yarış borçlu, bizi heveslendirdiniz ,1 nisan tarihi baştan verdiniz madem,o vakit mayısa, hazirana temmuza,yada ağustosa bir organizasyon bekleriz,bu arada marmara gran fondo gene orhangazi bursa arası olur ise şık olur,,bu organizasyon ekimde olabilir ya da eylül sonu,

Etap seçilecek ise,

1_ yenikapi florya yenikapı,,kısa mesafe,
2- uzun etap, yenikapı tekirdağ,uzundan otobüs paraları alınır.tekirdağ dönüşü otobüs ile olur
3- uzun etap alternatif rota, yenikapı karaburun ,finiş karaburun,podyumda orada kurulur,
Dönüş otobüs,

@alialperakay
Ben sarıyerdeyim olurda beşiktaşa gelirseniz yazın beraber sürelim

• Beğen
Geri