Scudo Sports

1 nisan 2018 Gran Fondo İstanbul

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
(link)

kategorilerde yaşlar belli değil,bir şey kalmadı,1.5 ay var bu zaman zarfında idmanlara devam,girecekmis gibi hazırlanmakta fayda var,60 mastırda durum ne olacak ? 25 şubatta antalya gran fondoda üç isim,60 mastırda, mustafa sevinçel,tamer şen selahattin sertcan,,istanbuldada aynı durum olacakmı bakalım,ne kadar ücret alınacak belli değil,bu arada lisansının süresi bitenler,üsküdarda gençlik ve spor bakanlığına başvuracaklar ,verilen formu dolduracaklar,bu forumun süresi 1 aylık,martta başvurulur ise nisanda yarışa kabul edilirler,bu arada muayene olup olunmaması konusunda bana herhangi bir şey söylenmedi ,
Katılacak olan genç dostlara başarılar dilerim.

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu
Vay be bende oralardaydım hayırlı tezkereler
Katılsak mı acaba fondaya

@ahmetyavuz

Ahmet gel hasret giderelim yine,benim durum anca 60 mastır olur ise katılacağım,olmaz ise bisiklet ile geleceğim gene,yarışı seyredeceğim

@Kudret Kurtcebe
Abi gelmeye çalışacağız sen merak etme ayağına kadar gelleceğim hasret gidereceğiz
Daha önce granfondaya katılmadım herhalde zevkli bir yarış olur

@ahmetyavuz

Valla face 'den mustafa sevinçel dostum katılacak ,oda gelecek,
50 mastırda olsa yarışırım dedi,mete taşkın keza ,eski takımdan bahtiyar közen valla dostlar buluşacağız ahmet,

ya arkadaşlar hiçbir yerde bilgi alamadım doğru dürüst adaba bir bilgisi olan var mı?

Bu 1 Nisan 2018 Gran fondo İstanbul; vaktinden önce yapılan 1 Nisan şakası gibi.Doğru düzgün bir websitesi yok,bilgi yok,hiçbir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: alialperakay
@alialperakay

Iletişim kurdum ,bekliyorum cevap gelince yazarım,harita var çıkış eminönü,tahminimce kısa ve uzun etap olurda ,karşı tarafta nerden nereye yapacaklar,
Benim kafamdaki etap aynen eminönü çıkış direk florya dönüş eminönü sahil yolu,valla uzun ise onu nasıl düşünürler bilemem,bence eminönü çıkış ve tekirdağ tabi sahilden,dönüş yok,dönüş otobüsler ile olacaktır

(link)

Doğmamış çocuğa don biçiyoruz gerçi uzun etap ,dönüşte otobüs olacak,uzun mesafe bu olabilir,tabi etap 120 km olabilir

Kısa mesafe sahil 42 km ,eminönü florya eminönü bence en uygunu tek rampa yok sayılır burda,

(link)

@Kudret Kurtcebe
bizde buradan tekirdağdan çıkarız abi ortada buluşuruz:hhhhhh::hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: alialperakay
@ahmetyavuz

Ahmet valla bana 42 km acaip uymakta burda trafiği kapatacaklar o gün, bence olur ,

@trainspotting35

:islik::D:D:D:D:D:D:harika:

@Kudret Kurtcebe

Bu rotayı amatör bir yarış için trafiğe kapatmaları, hatta tek bir şeridi bile kapatmaları imkansız abi :snzdglsn: Kapı gibi E5 var rotada

Geri