Scudo Sports

1 milyon tane bisiklet dağıtılacak

@turkkeyp
Düştüğü yerde yasaklanmıştı bir süre ;)

Scudo
@s1nan_guv
Hahahaha, bence Salcano pek sevinmesin bu işe. İnşallah hırsızlardan kurtulacağız bu seçimlerde. Hırsızlar olmadığı sürecede hırsıza yalakalık yapanlar da kazanamayacak halal para :)

Akp yönetimine ayar olan biri olsam da böyle bir şey yaparlarsa sonuna kadar desteklerim. Bisikletlerin kalitesi hakkında çok konuşmaya gerek yok, adamların karbon bisiklet getiricek hali yok, zaten buna gerek de yok. Şehiriçi ulaşım için çelikden, demirden hatta becerip civadan yapsalar yeter de artar bile. Bunu kullanıcak insanlar ortalama kasmayacak, ulaşım amaçlı kullanacak. Ayrıca sürücülerin bisikletlilere karşı olan tutumu, bisiklet hakkındaki yasal düzenlemeler vesaire kullanan insan sayısı arttıkça değişicektir. Basit bir mantık, Türkiye'de drift trike araçlarıyla ilgili yasal bir düzenleme yok, sebep ? Kullanan yok zaten neyini düzenlesinler, bu mantığın tersi de doğru biçimde işler.

Yandaşlara yedirirlerse de yedirsinler, sanki bugüne kadar ben yiyodum, biz ne koparabiliceğimize bakalım :)

@M.Yalınkılıç

Kim ne zaman bu lafı etti ki? Herşeyi ne güzel çarpıtıyorsunuz. Hollanda lafı geçince tüm bisikletçilerin imrendiği tek şey bisiklet yollarıdır, bu forumda da her zaman Hollanda bisiklet yolları ve şehirlerin bisiklete göre düzenlenmesine gıptayla bakılmıştır. O konuda yurdumda ne yapıldığı zaten kabak gibi ortada.
Salcano yaptığı "ıstırmaların" karşılığını alıyor, o bir milyon bisikletin 999bini de durduğu yerde paslanacak ancak, çünkü şehirler arabaya göre dizayn ediliyor. Bisikleti bırakın, yayalar bile düşünülmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Hahahahahahahaahahahahahha salcano yalakalığın boşa gitti gibi gözüküyor :))))))))))))))

Bisikletler bunlar bisiklet yolu yapan belediyelere ve bisiklet modülü dersini programlarına koyan okullara veriliyor burda gördükleriniz sadece 50 kadar göstermelik olarak(vali rektör milletvekilleri binsin basına poz versinler diye) dağıtım protokolüne getirmişlerdi.Sadece 1000 tane bizim okula verilecek.(500 ünü teslim aldık bile)Yani anlıyacağınız bisikletlerin çoğu üretilmiş dağıtıma hazırlanmış bile bu proje çok daha önceden planlanmış olmalı.

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    231,5 KB · Okunma: 44
  • image.jpg
    image.jpg
    168,4 KB · Okunma: 43
  • image.jpg
    image.jpg
    175,2 KB · Okunma: 44
Buradaki bi üniversiteye Trek marka MTB gönderdiler. Sayısını hatırlayamadım şimdi..

1 milyon degil 1 milyar bisikleti aktif kullanabilmek dilegiyle..
Bugun denizlide sokakta onlarca cocuga okuldan bisiklet vermisler..kendim almis kadar cok mutlu oldum..bizim zamanimizda boyle seyler yoktu..o yaslarimizda bu guzellikleri bize verselerdi bisikletimle yatar bisikletimle kalkardim herhalde.

Geri