Scudo Sports

1 milyon bisiklet taşıma rezaleti

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Cem Ç. valla denk gelirse onları da şikayet ediyorum. İşimiz gereği çok sık kargo ile gönderi yapıyoruz. Bazen hakikatten üzerine çıkıp tepindiklerinden öylesine emin oluyorum ki. Ama gerekli tazminatı almadan peşlerini de bırakmıyorum. Şimdi burada kim neyi kimden tazmin edecek ?

Scudo
@vela2016 İşçilerin suçlu olmadığına inanmıyorum o işin çalışma şartlarını bilerek çalışıyorlar o firmada ve bir iş için ücret alıyorsa o işin hakkını vermelidir az maaş alması başkasının malına zarar vermesini haklı göstermez işini beğenmiyorsa daha iyi iş bulabilir.

@vela2016 3 kuruşa çalışılıyor diye bu şekilde çalışılmamalı bence. Önce iğneyi kendimize batırmalıyız ki çuvaldıza sıra gelsin. Belkide bu şekilde çalıştıkları için 3 kuruşa çalışıyorlar. Ama bence böle olmamalı çalışan da çalıştıranda gerktiği gibi olmalı.

@selo06sarac
Anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Ben işçiler suçsuz demiyorum. Onları görüp asıl suçluları görmezden gelmeyelim diyorum. Asıl suçlu "1 milyon bisiklet dağıttık" diyebilmek ve birilerini zengin etmek için iş yapan devletten başkası değildir.

çevremde 1-2 tane gördüm yanılmıyorsam ümit bisiklet yapımıydı...

• Beğen
Tepkiler: alpertecer
Dağıt dağıt dağıt ama sonuç ne?
1 milyon değil 70 milyon bisiklet dağıtsan ne olacakki. Eğitime bakış tablet dağıtmak.Spora bakış bisiklet dağıtmak olursa bu işten en karlı çıkan bisiklet satıcılarıdır.

Yeterli Bisiklet yolu var mı?
YANIT :KESİNLİKLE YOK
Bisikletten anlayan veya antrenörlük dipĺoması olan kaç beden eğitimi öğretmeni vardır?
YANIT:Ben bir kişiye rastladım o da koskocaman göbekliydi.Rastlayana kocaman afferin

@vela2016
İşçilerin mi suçu yok, asıl suçlu onlar değilmi
Bu nasıl bir mantıktır yahu
Siyaset yapmak için bu adileri masumlaşturmayın
Sen taşımak için bir bedel üzerinden anlaşıyorsun verilen parayı kabul ediyorsun sonrada öküzlüğün daniskasını yapıyorsun.onlarda gariban işte ne demek.
Tüm emekçiler düşük maaş aldıkları için böyle davranırsa vay halimize
Gariban değil şerefsiz bunlar

Yazik ya...

Konuyu farkli yerlere cekmeyelim lutfen arkadaslar. Guzel bir konu, guzel kalmali

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Sapla samanı bi türlü ayıramıyoruz. Yok garibanmışta yok ihaleyi kim almışta... İdrak yolları tıkalı arkadaşlar için tekrar edersek konu ne: Taşıma Rezaleti. Konu ne: Taşıma Rezaleti. 3. ye tekrar etmem inşallah.
Not: Zamanında gecenin bi yarısı esenler meyve sebze halinde hamallık yapmış bir '' gariban''.

Bunlar bisiklete veya motorsiklete binse kask takmalarına gerek yok!

İnsan değiller mi? Ne bekliyordunuz?

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
Çin'de de milyonlarca insan 3 kuruşa calisiyor ama teknoloji uretiyor, ürün üretiyor, dünyanin her yerine mal satiyor.

Bu yasanan dram tamamen bu adamlarin hayvanligidir. Baska birsey degil. Cehalet çok kötü.

• Beğen
Tepkiler: bsklt07 ve yaboga
Önce iş ahlakı gerekli işi yapana. Ne kadar ücret alırlarsa alsınlar bu işi alırken ne kadar ücret alacağını bilerek ve hangi işi ne şekilde yapacaklarını bilerek giriyorlar işe. Zannetmiyorum ki hiç kimse bu şahıslara bisikletleri indirin ama havaya da atsanız tekmeleseniz de olur, zarar görmesi de hiç önemli değil dememiştir. Bu taşıma işini yapanlara insan gibi indirin, parçalamadan indirin de demeye gerek yoktur heralde. İnsanlık ve iş ahlakı önemli...

Kafa basmaz bu tiplerin böyle güzel şeylere..

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Parası cebinden çıkmadığı için pervasızlar. Ama onun sayesinde para kazandiklarının farkinda degiller.

başında bi patron beklemiyor yaa fırlatın kutuları bakalım.. parasını aldığınız halde daha az yorulup daha önce paydos etmek için parçalayın kutuları. hesap soranlara da fakir edebiyatı yapın, ekmek parası aaabi az kazanıyoruz deyip sıyrılın işin içinden.
iş ahlakı olmayan kişi baştan savar işini hatta bunlar gibi bilerek isteyerek fırlatır kendilerine emanet edilen kutuları

• Beğen
Duyarlılığınız ve paylaşımınız için teşekkürler. İyi şeylere sahip çıkmak lazım. İyiler susarsa meydan kötülere kalır.

• Beğen
@vela2016
İşçilerin suçu yok derken? Şaka yapıyor olmalısınız. İster gariban ister fakir ister başka bir şey, bu bir şeyi değiştirmez. Bu yaptıkları haysiyetsizliktir. Başka bir şey değil. Ve gayet de suçlular. Nasıl böyle düşünebilirsiniz ki?

Yarın ne kadar Whatsapp İhbar Hattı varsa hepsine birden atacağım bu videoyu.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri