Scudo Sports

1 milyon bisiklet taşıma rezaleti

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Selahattin saraç

Aktif Üye
Tepki
188
İsim
selahattin
Bisiklet
Merida
Dün grandfonda marmara yaşına katılmak için gerekli olan sağlık raporunu almak için aile sağlık merkezine gittim. Kapısının önünde bir tır durmuş içinden birşeyler indiriyorlar. Yaklaşınca indirilenlerin sağlık bakanlığının yaptığı ücretsiz 1 milyon bisiklet kampanyasında ki bisikletler olduğunu fark ettim. İnanın o an çok sevindim. Ancak çok geçmeden bu sevincim yerini üzüntü, can sıkıntısı ve sinire bıraktı. O sıfır kutusundaki belki de çoğu çocuğun hayalini kurduğu bisikletleri merdivenlerden yuvarlayarak, tekmeleyerek tangır tungur, kutuları parçalanırcasına taşımaları inanın sinirimi bozdu. Bende videosunu çekip sağlık bakanlığına sikayette bulundum. Hatta bu videoyu onlara da gönderdim. Bakalım sonuç ne olacak ?

Scudo
:( bende gidip bisiklet yolu niye yok diye ilgili yerlere şikayette bulunayım :( önce böyle beyin yoksunu kişilerden arındırılmış bir toplum şart

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
Yazık tekmeliyorlar merdivenlerden aşşa yuvarlanıyor kendi malı olsa acaba öyle tekmelermi

içim acıdı çok yazık gerçekten .. nerede vicdan hassasiyet rikkat :( gerçi farkındayım çok şey istiyorum!

Öküz heriflere bak sen :mad:

Video'yu twitter üzerinden, bakanlığı da ekleyerek paylaştım. Aklımdan geçenleri buraya yazamıyorum. Paylaşım için teşekkürler.

@selo06sarac Sorsan o "arkadaşlara" vatan, millet, devlet, devlet malı kutsaldır onlar için, haram, yazık, günah bilirler. Şu yaptıklarını hangi biriyle açıklamak gerek acaba, neresinden tutsan elinde kalıyor, sabır diliyorum cümlemize.

@Anonim İnsanları hakir görmedim hayatta da görmem. Ancak orada o taşıma işlemini gerçekleştiren şahsiyetler inanın insanlıktan nasibini almamış kişilerdi. Kimse orada hayrına iş yapmıyor birkere. Bakanlığın o bisikletleri o firmadan hayrına aldığını düşünmüyorum. O çalışan insanların da hayrına o işi yaptıklarını düşünmüyorum.

proje yapıldığında sonuçlanana kadar takipçi olunması gerekir, sadece paralar aktarılmasına kadar değil...taşıma-teslimat ve servis hizmetleri de bu ihalenin içinde olmalıydı(belki de vardır ama o kanıyı yaratmadı)...mesela "fatih projesi" , şu kadar para verilip-şu kadar tablet dağıtıldı şeklinde açıklamaları gördük , fakat bu maliyetin karşısında akademik başarı ne oldu- bu projenin eğitime katkısı ne oldu- sonuçlar belli mi?....bisiklet dağıtımı güzeldi ama videodakiler çok çirkin...

• Beğen
Tepkiler: abseto
Bu videoyu haber programlarının whatsapp ihbar hattına da yükleyin lütfen. Yazıklar olsun, yapana da müsaade edene de.

Bi iş yarım yapılırsa olacağı bu. Kişiler belirlenip firma tarafından kişilere teslim edilmiş olsa böyle olmaz. Birde farkındamısınız bilmem ama malzeme çok ağır ki HAYVANLAR bile taşımakta zorlanıyorlar

Öküzler her yerde ... devlet malı ya.... sahibi yok mantığı

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
nasılsa milletin malı kendi ceplerinden birşey çıkmıyor. bunu alan
çoluk çocuk düzgün binemeycek

çoğu kargo firması da böyle kutuları kamyondan tekmeleyerek bazıları kışın botla üstüne basarak indiriyor... bir sabah gidin bir kargo şubesine bakın kolileri kamyondan indirirlerken...

• Beğen
Tepkiler: Probody08
Yüce devletimiz yine birilerini zengin etme uğruna sözde bir sağlık kampanyası düzenlemiş işte. Samimi bir iş yapmış olsa en azından bu işi ehillerine verirdi. 1 milyon bisiklet ha, az da değil. Kim bilir hangi yandaşa milletin kaç yüz milyonları peşkeş çekildi yine.

Bir tek kuruşum bu yandaşların boğazından geçiyorsa zehir zıkkım olsun, burunlarından fitil fitil gelsin.

İşçilerin suçu yok. Onlar da gariban işte, kim bilir kaç bisikleti indirip taşıyorlar ve üç kuruşa çalışıyorlardır.

@sonselim16
Demek istediğim, asıl suçluların onlar olmadığı.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri