Scudo Sports

1 Mbit 3GB Limitli ADSL Aboneliği 19 YTL

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Turkcell ve SuperOnline anlaşarak 19 YTL'ye ADSL kampanyası başlattılar.

http://www.chip.com.tr/images/content/20070117210803.JPG

Turkcell'in kullanıcılarına sunduğu özel hizmetlere ulaşmak için kurduğu bir kulüp olan GençTurkcell (GNCTRKCLL) üyelerine özel bir kampanya için Superonline ile anlaşma yaptı. Yapılan protokol sonucu Superonline'ın adsl hizmeti SuperADSL'in 1024 Kbps 3GB Limitli SuperADSL aboneliği aylık 29 YTL yerine 19 YTL olarak ücretlendirilecek.

Kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken kısa mesaj olarak SUPERADSL boşluk ADSL aboneliğini bağlatacağın sabit telefon numarasını yazıp 5010'a gönder (Örnek: SUPERADSL 212xxxxxxx).

Kısa mesaj onaylandıktan sonra 48 saat içerisinde Superonline yetkilileri sizinle bağlantıya geçerek gerekli konuşmaları yapacaklar

TürkTelekom'un Mart ayında duyurması beklenen büyük gelişmeleri sabırsızlıkla beklerken bu tür indirimler, TürkTelekom'un açıklamalarını biraz daha güçlendirmez ise çok şikayet almasının ötesinde kullanıcılarını artık farklı seçeneklere yönlendirecek.

Erdem Levent
CHIP Online

Scudo
walla bakalım ttnet ne yapıcak
ona göre karar vericez ;)

ttnet te fiyat düşürüyor arkadaslar sanırım 23 ytl olacak bi yerde okumustum bulabilirsem buraya kopyalayım ... ( 1mbit 3gb sınırlı )

benim internet 3 gb ile sınırlı ama 10 gb dan aşağı gelmiyor sınırsıza geçsem iyi olacak :)

Sınırsızın fiyatı düşse esasında güzel bir fiyata, ona da geçebilirim!

@Selim Çam

ewet guzel bi fiyata sınırsız gercekten hoş olur
bende duymustum haberlerde bakır kablo falan döşeniyomus
fiyatlar düşücek deniyo ama acaba kaç sene sürücek bu döşeme olayı:D

Bu konuda bende cok cok sanslıyım .. Bende 1 mbit sınırlı 3 Gb adsl var . aynı zamanda yandaki cafeden yine 1 mbitlik sınısız baglantım var ( wireless ) .. bnm nette hep 2 küsür gb gelior. Ben adana ' dayım . eger istanbulda yanınızda işlek buyuk bir cafe varsa laptopla bence bir wireless deneyin . sınırsıza gecmek yerine bi laptopa gecip bedava net kullanmak baska bi olay :D

bisikletci olayı bitirmişsin sen:) laptopa geçmeye gerek yok. bir anten işimizi görür. bizim de burada bir pastane var 200 metre fln aramız. sinyal güçlendirici almayı düşünüyorum. amerika fiyatı sinyal güçlendiricinin 150 dolar. 350 metre kadar menzil sahası var. onu alırsam direk free rulez... :)

ooo onu bende düşündüm bi ara ama
wireless şifreliyse kırmak imkansız gibi bişey(yani baya yetenek istiyo:))
64 bit oluyo şifreler yanılmıyosam

:D biz istanbuldayken binadan binaya ağ bağlantısı yapıp interneti ortak kullanıp oyun oynuoduk :D

inş. türktelekomda bişiler yapar :)

Yalnız bildiğim kadarıyla aylık 19 YTL'lik bu fiyat ilk 6 ay için geçerli olacak. 6 aydan sonraki fiyat muhtemelen standart abonelik ücreti olur. Şu anda gnçtrkcll üyesi olmayan normal abonelik için superonline aylık 29 YTL'den tarife koyuyor ve abone olanlara kablosuz modem hediye ediyor. Bu şartlar altında gnçtrkcll üyesi olmak öyle çok da bir şey ifade etmiyor. Ya 6 ay indirimden faydalanıyorsun ya da normal abone oluyorsun kablosuz modemin oluyor.

adsl cok kazik ben kablo kullaniyom 512k 72ytl ama adslde isr 512k 99ytl

Geri