Scudo Sports

" 1 Mayıs " Yalova/Gemlik/Armutlu/Çınarçık Rampaa...Ekşııın

@Orhan Kılıç

Sağol Orhan abi,o parkuru plansızlıktan dolayı geçemedik biliyosun.150 km yi geçen zorlu 1 parkur ammaaa hepimiz için geçicem inşallah:) Benimle gelecek olan kişiler,buna ben dahil zorlandıkları yerde bırakmalıdır.Performans konusunda kendine güvenen ve her defasında ben şöyle iyi basarım,uçarım,geçerim 100 metre fark atarım diyenleri beklerimmm:D Parkuru geçtikten sonra gece geç vakitte olsa seni aricam abi

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: murat eknci
Scudo
@ozgur deveci

Sağol Özgürcüm,dostlarımın desteği yeter bana:) Size de Taksim'de başarılar,umarım önümüzde ki sene hep beraber orada olucaz,konuştuğumuz gibiiii;)

• Beğen
Tepkiler: murat eknci
150 km yi bi günde geçebilmek için bi kere önceden iyi beslenmek şart hafta içersinde iyi gıda alınmalı ...
ayrıca yolda tempo yüksek olması lazım rampaları yüksek olmasa bile 12-14 ile çıkmak lazım ...normal düz yolda tempo 22-24 arası gidip gelmeli ayrıca silik teker takılmalı dişli teker zaman kaybıdır adamı yorar...150 km yi sekiz saatte almak ise büyük başarı olur tabi tempo 18 oluyor ki bence iyi tabi az mola iyi
ben iyi basarım diyenler talip olur inşallah ,100 km yi acaip giderim diyenler bence kaçırmasın hemde arkadaşı yalnız bırakmamış olurlar ....
evet şileyi tam 8 saatte bitirdim toplam 7 mola ile ve km 128 km .....
bi günde şileyi aldım ve şilede yemek yemedim ..yalnız şile benzinciye kadar gittim şile merkezden 5 km dışardadır benzinci göztepe benzinciden 63 km dir ve ordan bostancı 65 km dir ..
aytekin erzan bana kızdı kötü bu derece dedi evet haklı ama ben fosilin tekiyim...
:) :) :) :) :D :D :D

kartepeye 30 ağustosda saat 04.00 de hareket ederek gittik ne macera idi bilen bilir 270 km yi 14 saatte bitirenler

1- aytekin erzan
2- ali emre akcan
3- suha
4- harun
5- evren
6- ve volkan ...

ben 150 km de kaldım onlar bi günde 270 km yi devirdiler onlarla gurur duydum tabi onlar genç ben yaşlı fosilim.....

:D :D :D :D :D :D

iznik i bi günde aldık ...aytekin erzan onur ,alper temircan ve dapoet alper ile ....tempo 35-40 larda idi ve güçlükle yakalıyordum gençleri.....
anca kısa mola verdikleri zaman onları yakalıyordum.....
gerçekten tempoları takdire şayandı......

bu tur 150 km ise fazla karanlıklara kalmadan turu bitirmek lazım ....
bazıları başarı demeyebilir yukardaki yaptığımız tempolar için olabilir.....
yalnız şu bi gerçek ki eğer 150 km en kısa zamanda bitirebiliniyorsa performansın dereceleri ortaya çıkar herkez 150 km 8 saatte bitiremez kimisi sekiz saatte kimisi ise 18 saatte bitirir kişiler arasında farklılık olabilir .....
sonuçta herkez 150 km yi bitirir tabi performans farklılıkları olması gayet doğaldır...

(link)
Bu turun gece yarılarına sarkmasının sebebi tam olarak nedir.? Lasitik patlağı mı,programsızlık mı,hava şartları mı?
Mert, sen tabi ilk turda bulunduğundan bu tur için daha programlı bir plan yapmış olmalısın.
Allah kolaylık versin..

Anlaşılan güzel, hızlı bir gün planliyorsunuz ? bu durumda misafir kabul edebiliriz derseniz, bir sorun olmaması durumunda Gemlik'den sizlere doğru gelerek katılmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Selam Mert,

Rota bu mudur ==> (link)

Ne zamandır aklımda olan bir rota :) bakayım bir arkadaş var birlikte gelebiliriz

@Uğur Demirtaş

Sağol Uğur,parkur zorlu bu nedenle süratimizi yokuşlarda ona göre ayarlicam:) İnşallah daha kısa sürede bitirebilirim.
Allah razı olsun abi;)

Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olacak ne de umrunda. (P. Auster)

@Sedat GÖKÇEK

Selam Sedat.....budurrr;) az sonaa sendeenn kopya çekcemmm:D

Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olacak ne de umrunda. (P. Auster)

İzleyeceğimiz ROTA aşağıda ki gibidirrr;)

(link)

Merhaba Mert.. Çok güzel bir tur güzergahı belirlemişsin.. Haritayı görünce hemen İdo'dan biletimi aldım.. Ben de varım.. :)

• Beğen
@engin özen

Selam Engin,sabah Bostancı'da görüşmek üzereee;)

Yalova'dan saat 09:00 da başlayan yolculuğumuz sonrası Yalova'ya kadar 150 km pedal bastık,varış saatimiz 18:00 dinlenme süremiz 1 saat.Dolayısı ile bu maceramız 8 saatte 18 km avg ile tamamlandı.:winkenlux Tüm ekip arkadaşlarıma performaslarından,dayanışma bilinci ve Grup Disiplini içinde pedal bastıkları için teşekkür ediyorum;) ....sevgilerrr

200 km yi sekiz saatte tamamlamıştık geçen sene tempo 25 oluyor iznik gölünün etrafı alındı ve üstelik bostancıdan eskihisara bastık 44 km o da dahil, tempomuz 25 idi aytekin beğenmedi ve bizi eleştirdi haklı olabilir ..tabi kendisi daha kısa zamanda aldı .daha sonra aytekin erzan ile yapılan tempolar düz yolda 35-40 larda oldu kilyos demirci güzergahlarında aytekde mtb bende şehir city bike vardı mtbden bozma ....onurda mtb ...
aytekine göre bu rekor olmuyor ....150 km 6 saatte alınsa , performans olmakta ...tabi herkezin fikri başka ..bana göre kendi çapında başarıdır....
tempo 18 dir .....herkez aynı performansta olamaz..

kafam karıştı şimdi..
09.00 start
10.00
11.00
12.00
13.00
14.00
15.00
16.00
17.00
18.00 varış

9 saat yapar ..yalnışsa düzeltin..

@Orhan Kılıç

Sağol Orhan abi,özellikle şu konu beni çok sevindirdi.Diğer 2 arkadaşım spd takmışlardı benim yok tu,ayrıca her zaman olduğu gibi yardımlaşmayı gerektirecek vss 5 kğ luk çantam ile bunu başardımmm;) Kazadan sonra umarım moralin daha iyidir,ÖNEMLİ 1 şey olmadığına sevindim:) görüşmek dileği ileee

Saygıdeğer Mert ve Engin dünkü turumuz gerçekten çok verimliydi. Çok güzel yerlerden geçtik. Esenköy haricinde bilmediğim ve takrardan aşılmaya değer parkurlar gördüm. Tur sırasında da söylediğim gibi özellikle Gemlik Armutlu arası çok çok güzeldi. Turu planlayan herkeze teşekkürler.

• Beğen
tebrikler arkadaşlar..
mert, dün akşam İstanbul içinde yağmur başlayınca seni aradım.Ulaşamadım.Sekretere not bıraktım.

• Beğen
@Uğur Demirtaş

Dün akşam yağmur mu yağdı? Sabah yerleri ıslak görünce sabaha karşı yağdı zannettim. Cumartesi akşamından beri yatıyorum. Bitmedi gitti şu kış. Perşembe günü hava 8 dere soğuyacakmış, Herhalde bu yıl yaz gelmeyecek. :)

Geri