150 km yi bi günde geçebilmek için bi kere önceden iyi beslenmek şart hafta içersinde iyi gıda alınmalı ...
ayrıca yolda tempo yüksek olması lazım rampaları yüksek olmasa bile 12-14 ile çıkmak lazım ...normal düz yolda tempo 22-24 arası gidip gelmeli ayrıca silik teker takılmalı dişli teker zaman kaybıdır adamı yorar...150 km yi sekiz saatte almak ise büyük başarı olur tabi tempo 18 oluyor ki bence iyi tabi az mola iyi
ben iyi basarım diyenler talip olur inşallah ,100 km yi acaip giderim diyenler bence kaçırmasın hemde arkadaşı yalnız bırakmamış olurlar ....
evet şileyi tam 8 saatte bitirdim toplam 7 mola ile ve km 128 km .....
bi günde şileyi aldım ve şilede yemek yemedim ..yalnız şile benzinciye kadar gittim şile merkezden 5 km dışardadır benzinci göztepe benzinciden 63 km dir ve ordan bostancı 65 km dir ..
aytekin erzan bana kızdı kötü bu derece dedi evet haklı ama ben fosilin tekiyim...
kartepeye 30 ağustosda saat 04.00 de hareket ederek gittik ne macera idi bilen bilir 270 km yi 14 saatte bitirenler
1- aytekin erzan
2- ali emre akcan
3- suha
4- harun
5- evren
6- ve volkan ...
ben 150 km de kaldım onlar bi günde 270 km yi devirdiler onlarla gurur duydum tabi onlar genç ben yaşlı fosilim.....
iznik i bi günde aldık ...aytekin erzan onur ,alper temircan ve dapoet alper ile ....tempo 35-40 larda idi ve güçlükle yakalıyordum gençleri.....
anca kısa mola verdikleri zaman onları yakalıyordum.....
gerçekten tempoları takdire şayandı......
bu tur 150 km ise fazla karanlıklara kalmadan turu bitirmek lazım ....
bazıları başarı demeyebilir yukardaki yaptığımız tempolar için olabilir.....
yalnız şu bi gerçek ki eğer 150 km en kısa zamanda bitirebiliniyorsa performansın dereceleri ortaya çıkar herkez 150 km 8 saatte bitiremez kimisi sekiz saatte kimisi ise 18 saatte bitirir kişiler arasında farklılık olabilir .....
sonuçta herkez 150 km yi bitirir tabi performans farklılıkları olması gayet doğaldır...