Scudo Sports

1 Mayıs Büyükada Turu

Tepki
7
evet arkadaşlar 1 mayısta herkes miting yaparken ben büyükadada bisiklet turu yapayım istedim tekim ve kendime arkadaş arıyorum çok bisiklet sürerim ama amatörüm sizin gibi kıyafetim falan yok :D kondisyonumu size uydururum farketmez istediğiniz kadar bisiklet sürerim maksat gezi fotoğraf olsun :) gelmej istiyen var mı ? ( eğer gidenler varsa biri bana haber versin arkalarına katılayım :)

• Beğen
Tepkiler: Arif Gören
Scudo
dostum bısıkleti yenı topluyorum,ayaga kaldırmıs olsaydım gelirdim vallahi :) ama sana iyi ve bol pedallar dılıyorum :D

ben zaten oraya kadar bisikletle gidemicem ordan kiralıcam :) eğer sorun olmazsa gelirsen iyi olur :)

Ben yarın bisikletimle 1 Mayıs alanında olucam :) Başka bir tura umarım ... Size iyi pedallamalar

Merhaba ben ve 2 arkadaşım yarın saat 14:00 gibi Büyükadada olacağız.Birlikte turlayabiliriz.

arkadaşlar herkes birbirini gezilere davet ediyor ama hiçbiriniz korkmuyormusunuz böbrek.avi olmasından?

Bende forum üzerinden bir çok tura katıldım vede çok iyi arkadaşlarım oldu.Hergün pedalladığımız arkadaşlarım var.Suana kadar bendede sıkıntı olmadı.Ama tabi yinede dikkatli olmak lazım.

Yarın öğlen 12:00 vapuru ile karşıya geçeceğiz.takriben 13:30 gibi iskelede oluruz.Gelmek isteyen 14:00 gibi iskelede olursa birlikte turlarız.

@Vedat METİN
Ben varım:) yalnız hangi iskele acaba? Eminönùmü karaköy mü?

kim korkar böbrek avından :d

Gerçekten güzel bir ada turu oldu.Ada çok kalabalıktı.Sadece burda yazıstığımız Kenan arkadaşım geldi ve 2 arkadaşım.Kimsecikler yoktu başka.Neyse başka turlara artık.Herkese iyi forumlar.

Geri