Scudo Sports

1 Mart 2017 Çarşamba günü Can Onur söyleşisi

can onur

Forum Bağımlısı
Tepki
3.191
İsim
Can Onur
Başlangıç
1982—83
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar,

Son 4 yaz, Türkiye haricinde, 18 ülkeyi bisikletle gezdim. Karpatlar'ın, Alpler'in, Gürcistan'ın ve Ermenistan'ın yüksek geçitlerinden geçtim. Sayısını hatırlayamadığım kadar şehir, köy, kasaba gördüm, insan tanıdım. Epey de hikaye birikti tabii... Velhasıl; 1 Mart Çarşamba akşamı, Ankara'da Sarkaç Cafe'de bir söyleşi yapayım diyorum. Hem yol hikayelerimi anlatacağım hem de tur bisikletçiliği hakkında konuşacağım. Ankara'da olan arkadaşlarımı bekliyorum.
Sevgiler,
Can Onur

Facebook etkinlik linki: (link)

(link) adresinden gezilerimi takip edebilirsiniz.

st.JPG

Scudo
Selam Sn @can onur bey

Öncelikle söyleşinizin güzel bir atmosferde geçmesini diliyorum. Ankara'da olsaydım sizi dinlemek adına söyleşinize mutlaka iştirak ederdim.

Sn Can Onur bey, bisikletforum'u hemen her gün aktif üye ve misafir olmak üzere ortalama 800/900+ kişi ziyaret etmekte. Şayet site üzerinden canlı yayın/söyleşi yapabilirseniz (böyle bir sistem ve imkân var mı? bilmiyorum) hem daha çok dinleyiciye hitap etmiş olur, hem de Ankara'da olamayan bisikletseverlere de ulaşmış olursunuz.

Esen kalın.

@Mesut DOĞRU İlginize teşekkürler Mesut bey. Bu ilk seferde yapabilir miyiz bilmiyorum ama bundan sonrakilerde, dediğiniz şekilde bir konferans düzeni ayarlamak isterim.

@can onur

Ankara'ya sıklıkla geliyorum, umarım birinde denk gelir de tanışırız. Selamlar ve keyifli sohbetler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: can onur
@Kurtuluş E. Teşekkürler arkadaşım, umarım denk geliriz.

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
Selamlar Can, ben seni Fen Fakültesi yıllarından hatırlıyorum. Okulun en kötü öğrencilerindendim (böyle dersem hatırlarsın) ve tiyatro okumak üzere Fenfak'ı terkettim. Haftaya Ankara'ya dönüyorum, görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: can onur
@Cemil Dada Okulun en kötü öğrencilerinden miydin? Benden de mi kötüydün :) Birkaç kişi geliyor aklıma :) Neyse, haftaya görüşeceğiz o zaman.

Arkadaşlar, 1 Mart akşamı yapacağım söyleşiyi önümüzdeki haftaya, yani 8 Mart tarihine erteledik. Katılmak isteyenler için Facebook etkinlik duyurusunu tekrar veriyorum. Gelmek isteyenler, etkinlik sayfasında belirtirlerse sevinirim.
Sevgiler.
Can Onur

8 Mart 2017 tarihli söyleşi etkinlik duyurusu: (link)

Geri