Scudo Sports

1. köprüye bisiklet yolu

Yemek borusundada bisikletliye yol açılsın @Kaan T.:) :)

• Beğen
Tepkiler: Volg
Scudo
(link)

1360 imza kaldı,sonuç ne olacak bakalım ,5000 oyda engelsiz pedal derneği sayıyı 10.000 'e çıkartır ise iş uzayacak,bekleyen derviş muradına ermiş derler.

Son 1342 kişi İstanbul'da oturmasam da oraya geldiğimde tur için ideal bir rota olacaktır.

1340.. İzmirden selamlar

1336 oldu da kimse dikkate alır mı bilemedim o_O kampanya sloganları bile işi ciddiye almıyor gibi.

@Kudret Kurtcebe bu arada vesile olduğunuz için teşekkürler. Umutlu olmasam bile daha güzel yarınlar için elimden gelen her türlü desteği veririm

(link)

güncelleme,,

1076 kişi kalmış....

(link)

1067 kaldı,hayde be ,,,,,kim tutar sizi.....

Boğaz Köprüsü bisikletli ulaşıma açılsın. Diyerek ben de katılıyorum,Ankara'da olsam da

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Neyse ki ben imzalamıştım çoktan, umarım birileri o kadar imzalayanın sesini duyar.

yanda kedi yolu var ufak. bakım işleri için falan kullanılan oraya yapılabilir aslında ama bakım esnasında yolun kapalı tutulması gerekir büyük ihtimalle. oraya insanlar intahar etmesin diye sağlam cam paneller koyulacak bir de güzel olur. Ama zor yani köprü pek müsait değil çünkü. araç yoluna da yapamazlar çünkü zaten trafiğin sıkışık olduğu sıkıntılı bir yer ama kedi yolu olabilir belki

Bu köprüye havasal dinamik nedenlerden dolayı yan paneller konulamıyor. İlk dizayn edilirken buna uygun dizayn edilmemiş. 2.köprüyü japonlar hava direncine uygun dizayn etmişler. Bir haber programda dinlemiştim.

Ayrıca ülkemde bu kadar terör riski varken, teröristin işini kolaylaştırmak çok mantıklı değil.

Motosikletle bile geçişin az olduğu bir köprüden kaç tane bisikletli geçecek?

Hadi köprüden geçmeye müsade ettiler diyelim. Köprüye gelene kadar bisikletin gidebileceği bir mesafe var mı? Motorla bile zor sokuyoruz burnumuzu. Arabalar üstümüze çıkacakmış gibi sürüyor.

Bundan yıllar yıllar önce altında scooter motoru olan bir arkadaş köprüyü geçmeye kalktığında yandan yediği rüzgarla bir anda şerit değiştirdiğini ve şanslı olduğu için yanda araba olmadığından bahsetmişti. Bizler de o yaşlarda gençliğin verdiği coşkuyla "yoh mk.." gibi abartı tepkiler vermiştik. Diyeceğim o ki bu anımdan sonra altımda bisikletle o köprüden nasıl geçerim şu an pek aklım almıyor. Ben açıkçası olmazsa olmaz olarak bakmıyorum bu isteğe. Vapurla rahat bir geçiş olsun yeter. Bu arada deniz altından sanırım içinde bisiklet yolunun da olduğu bir geçiş olanağı olacaktı.

(link)

kampanya kapatıldı demekte bu konuda engelsiz pedal derneğinin sözcüsü bisiklet foruma üye ise açıklama yapabilir,konuyu açan kişi olarak imza atan herkese teşeküür ederim ,yalnız kampanyanın ilgi görmediği aşikar ,
1058 'da kalmış,3942 kişi imza vermiş.

(link)

Bastan uyarayim
Ordan 250 kiloluk motosikletle gecerken bile yandan vuran ruzgar motoru sarsiyor ters kontra veriyoruz
Hele ruzgarli havada orasi Karadras gecidi gibi.d

Geri