Scudo Sports

1. köprüye bisiklet yolu

ankara'dayım ama imzaladım.

Scudo
Olmaz sonra herkes bisiklet le geçer karşıya devlet zarar eder bisiklet yerine araba ile geçin daha çok para ödeyin hem araba yakıt yaksın ötv kdv sonra kdv ninde ötv sini ödeyin devletimiz para kazansın

@Ozan Yiğit Tabaş Merhaba Ozan evet sağlamım sorun yok.... Strava üzerindeki sürüş kaydını gpx dosyası şeklinde alıyorsun sonrasında çekmiş olduğun videoyu "garmin virb" adlı video adlı editör ile düzenliyorsun...GPX datasını (yani sürüş dataların hız. kadans, nabız) ekleyip sekronize ediyorsun...

Yol bisikletinde bu güne kadar sorun yaşamadım...

Binalı Yıldırım Başbakan oldu. Kampanya sahibi başlığı düzeltirsen iyi olur :)

İmzaladım. Umarım başarılı oluruz. 1494 imza kaldı.

@eser3424

(link)

öncü bu dernektir,gerçi farketmez,şu an ulaştırma bakanına ulaştırılır sonuç,
dernek muhataptır.
aşağıdaki uygulamaları yapacaklar bende onları bekliyorum,

5000 imza olsun,
Montrö Boğazlar Sözleşmesini imzalayan tüm tarafları Aynı masada buluşturacağız.

10.000 imza olsun,
Amerika Birleşik Devletler Başkanı dahil herkesi devreye sokacağız.

derneğin sayfasına yazdım ,

1494 imza kaldı,5000 imzada derneğin bir sözü var bunu bütün bisiklet forum bekliyor,-5000 imza olsun,
Montrö Boğazlar Sözleşmesini imzalayan tüm tarafları Aynı masada buluşturacağız-.dernek bu sözünün ne kadar arkasında olacak takip edeceğim bisiklet forumu bilgilendireceğim

(link)

1493 imza kaldı....

(link)

1484 imza kaldı..

@Kudret Kurtcebe abi sankı bana biraz mantıksız gibi geldi cunku ınsanlar daha normal bisikleteme binmeyi bırak bisiklet yolunda sürmesini dahi beceremeyenler var ki kopru cıkacak en yakın yol beylerbeyinden geliyor koprüyü gectikten sonraki en yakın giriş ise beşiktasa giden yol oda zaten koprüden 1.5 2 km uzakta bence cok sakatlık cıkar düşüncesindeyim.Koprüyü 4 kez aksam gectim trafik yogun oldugunda bile ciddi anlamda sıkıntılı oluyor arabaların silme geçişleri olsun rüzgarlı oldugu zaman savurması olsun.

@Tunakan Önen

arka sayfalarda yazdım köprünün ortaköy ayağına bisiklet asansörü,köprüyü işleten bir firmadır,bu firma ile görüşecek olan engelsiz pedal derneği,bu firma ne diyecek bi de o var tabi,anadolu yakadan geçiş soldan olacak buraya geliş ise beylerbeyine gelmeden metrobüs durağı var köprüde,san fransiskoda köprüden millet 24 saat geçiyor,
sert rüzgarlara karşı teller çekilir ,böylelikle intihar vakasıda olmaz,teller dikenli olur ise intihar edecek kişi çıkamazda tellerin uçlarıda içeriye yola dönük olur.ortaköye gelen bisikletli 1 lira öder yukarı çıkar,norveçte bisikletliler için eğim asansörü olduğuna göre çok şey istemiyoruz ,köprü geçiş 1 lira.
ayrıca sadece anadolu yaka tarafına göre sola yapılacak bisiklet yolu ,
yolla alakamız yok.yaya yürüme yolu var orada.

(link)

1477 imza kaldı.

İmzalar tamam olduktan sonrası kesin mi peki? İmzaladık ama umutsuzum ben ya.. :(

@Aazam

tabi,engelsiz pedal derneğinin sayfasını face 'den takip ederek durumu öğreneceğiz,onların yerine getireceği sözler var .

dernek şöyle demekte,

5000 imza olsun,
Montrö Boğazlar Sözleşmesini imzalayan tüm tarafları Aynı masada buluşturacağız.

10.000 imza olsun,
Amerika Birleşik Devletler Başkanı dahil herkesi devreye sokacağız.

Hani bişeyin olmayacağını bilirsiniz de gene de bi adım atarsınız ya, aynı o şekil imza attım. Köprü de bisiklet yolu yapacaklarını, oluşturacaklarını hiç sanmıyorum. Ama istiyorum...

engelsiz pedal derneğin başlatmış olduğu bu kampanya inşallah hayırlısı ile gerçekleşir,beklemedeyiz.

İnşallah gerçekleşir.. :)

Geri