Serdal Doğan
Aktif Üye
- Tepki
- 75
1 haftalık bisiklet kullanıcısı olarak Zeytinburnu sahilinde akşamları turluyorum. Hafta içinde fazla yaya olmadığı için rahattım ilk kez haftasonunda çıkıp gezeyim dedim, cumartesi akşamı mangalı kapan gelmiş bisiklet yolunda park eden araçları görüyordum mangal yakanları da görmüş oldum.
Çok dikkatliyimdir yaklaşık 10-15 metrelik mesafeyi sürekli takip eder önüme koşarak çıkacak çoluk çocuğa göre hızımı ayarlardım.
ta ki sahil tarafında oturmuş oynayan 10 yaşlarında veledin yaydan fırlamış ok gibi koşarak önüme gelip durmasına kadar, frenlerin ikisine de abandım bisiklet tam önünde durdu biraz da temas ettiğini hissettim çocuğa ben havadayım bu esnada
evet zaman duruyor bu an da yere kapaklanacağımı hissettim ( madem bisiklette amortisor var bende niye yok diye düşündüm )
avuç içim yere temas eder etmez hafifçe yaylanıp yerde bir tur attım kalktım velede bağırdım baksana önüne diye, çocuk korkmuş tamam dedim bi daha dikkatli ol başını okşadım ailesi ilerde seyrediyor bizi, bisikleti kaldırdım bastım pedal gittim 
Dikkatimi çeken başka unsurlarda var tabii. bisiklet yolunda kırık şişeler, ısrarla yolumuzda koşan ve üzerine gelmeme rağmen çekilme zahmetinde bulunmayan pro görünümlü koşucular, akşamları ışıksız turlayan bisikletliler ( ilk 2 akşam bende de ışık yoktu sonraki akşam gittim tuzlu olduğunu bile bile bisikletçiden ışıklandırma aldım..
Ayrıca bazı bisikletli gruplara rastlıyorum pek havalılar bu yüzden tek takılmak en güzeli. şimdilik tabii
bu sabahta bir grup vardı Yenikapı istikametine gidiyorlardı selam vereyim dedim hiçbirinin göz teması kurmaya niyeti yoktu sadece tek takılan biriyle selamlaştım 1 hafta sonunda
aynı kişiyle bu kez Bakırköy sahilinde karşılaştım galiba aynı turu yaptık
Epeydir takip etmeme rağmen pek bişi yazmıyordum foruma.Hepsini toptan yazayım istedim çok uzun oldu kusura bakmayın...
Ben kırmızı beyaz Kron xc 4000 kullanıyorum.
sevgilerle...
Çok dikkatliyimdir yaklaşık 10-15 metrelik mesafeyi sürekli takip eder önüme koşarak çıkacak çoluk çocuğa göre hızımı ayarlardım.
ta ki sahil tarafında oturmuş oynayan 10 yaşlarında veledin yaydan fırlamış ok gibi koşarak önüme gelip durmasına kadar, frenlerin ikisine de abandım bisiklet tam önünde durdu biraz da temas ettiğini hissettim çocuğa ben havadayım bu esnada
Dikkatimi çeken başka unsurlarda var tabii. bisiklet yolunda kırık şişeler, ısrarla yolumuzda koşan ve üzerine gelmeme rağmen çekilme zahmetinde bulunmayan pro görünümlü koşucular, akşamları ışıksız turlayan bisikletliler ( ilk 2 akşam bende de ışık yoktu sonraki akşam gittim tuzlu olduğunu bile bile bisikletçiden ışıklandırma aldım..
Ayrıca bazı bisikletli gruplara rastlıyorum pek havalılar bu yüzden tek takılmak en güzeli. şimdilik tabii
Epeydir takip etmeme rağmen pek bişi yazmıyordum foruma.Hepsini toptan yazayım istedim çok uzun oldu kusura bakmayın...
Ben kırmızı beyaz Kron xc 4000 kullanıyorum.
sevgilerle...