Scudo Sports

1 Haftada 5 Kere Lastiğim Patladı

@Halil EROĞLU

bu biraz daha farklı bunu sen düşünüyorsun onu birisi söylüyor ve oluyor... :)

Scudo
bugün 32.5 km yol gittim gece ve lastiğim sonunda patlamadı yoksa başlık 1 haftada 6 kere tekerim patladı olacaktı lastikte bir şey kalsa 32 km de patlardı herhalde ya :)

Lasitiğin yönü ters değil iğene deliği kadar patlak varsa lastiğin içinde bulunan ince tellerde patlatmış olabilr sen bunu bir bisiklet tamircisine göster eğer dediğim gibiyse lastiğin içini zımparalar

nasıl ters değil dikkatli baktınız mı önle arkanın yönleri farklı doğru diye attığım fotoğraftaki gibi kullanıyorum şuan

lastiğin tersini düzünü tartışmayı bırakın lastiğin üzerinde ok işareti var dönmesi gereken yönü gösteriyor ona bakın. tabi ok varsa benimkinde var ama yanlışlıkla arka lastiği ters taktım ve o kadar zorki takası sanki lastik küçük halbuki ölçüler doğru 26" lastiği takarken şu plastik levyelerden iki tane kırdık

ilk resim (arka) ters resim geç yükleniyormuş ondan farkedemedim

Patlak lastiklerinde 2 tane al sübap kapağını kes lastiğin ortadan 2'ye ayır ama orta derken çağı değil tam daire olan ortadan kes 1 tanesini jant ile iç lastik arasına diğerinide iç lastik ile dış lastik arasına koy benim şu an öle kim bilir kaç kere camın üzerinden geçmişimdir ama hiç patlamadı.

Geri