Scudo Sports

1 Hafta oldu

Scudo
Güzel bisiklet ama biraz açıklasanız. Modeli, donanımı, ağırlığını da yazarsanız sevinirim. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: scitakoglu
biraz daha zorlasaymışsınız yol bisikleti olacakmış :) ama çok güzel olmuş bi ara benimde bu tarz bi mtb' m vardı :)

• Beğen
bisiklet güzel olmuş gülr güle pedallarsın inş...
dostum senden o lastiğin ismini ve fiyatı konusunda bilgi alabilirmiyim

• Beğen
Standart scott sub 30 28 jant ama isteğe bağlı 26 jant ta seçeneği var lastikler continantal ağırlığı 11,4 kg donanım vites acera sub 20 de deore var ama bunun rengi çok hoşuma gitti öbürleri nasıl olsa sonra değişir. zaten şu an aralarındaki farkı anlayacak kapasitede değilim. Birde ilerde kondisyonun istediğim düzeye gelince yol bisikletide düşünüyorum onun yeri ayrı:) LAstiğin fiyatını bilmiyorum ama internetten sub 30 özelliklerinden tam numarasını bulup öğrenilebilir. Ben yinede aldığım arkadaşa sorunca yazarım. Herkese teşekkürler
bol sporlu sigarasız günler diliyorum.

Çok güzel bir bisiklet inşallah kazasız belasız bol güneşli günlerde kullanırsınız

• Beğen
Çok masum bir yol canavarına benziyo' kasasız belasız kullanmanız dileğiyle...:)

• Beğen
çok hoş, eğer yanılmıyorsam dün öğle saatlerinde alsancakta dolanıyor ve gözalıyordu:))

• Beğen
Alsancakta değildim ama haftaya düşünüyorum karşıyakadan vapurla geçip karşı tarafı klomple turlamayı beklerim. :)

Bu arada yıllarca motor kullandım aksaklıklar çok gözüme batardı . Malesef bisiklet sporunun sorunları çok çok daha fazla ve halkın bilinçsizliği ; bisiklet yolunda yürüyen sülaleler zile kızanlar v.s. hepinizin bildikleri yani ..çokmuş ya ... ama hep beraber bişeyler yapacağız bence

Tam bir asfalt makinası.
Kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Hayırlı olsun.
Turlarda-gezilerde görüşmek dileği ile....

Geri