Erzurum'da olduğumuz zamanlarda (sanırım 2008 yılında) Aşkale'ye gidip dönmüştük.
O zamanlar arkadaş bulamıyorduk yanımıza.
Birlikte güzel, keyifli ve başarılı bir tur çıkarmışsınız.
Evet yol düz sayılır geçit hariç. İmkanlarımız buna elveriyor. Bi de malum Erzurum gibi bi yerde yol bisikleti kullanmak biraz haksızlık olur Palandöken'e
güzel bir tur olmuş..gittiğiniz yolu tam olarak bilmiyorum ama erzincanda çok sarp ıssız yollar var hani hava karardıktan sonra tırsar heralde insan fotoğraflar için ayrıca teşekkür ederim bayburtluyum bende azda olsa memleketi görür gibi oldum
Teşekkürler Evet , Tunceli yol ayrımından sonra yol ciddi anlamda ıssızlaşmıştı , etrafta su alabileceğimiz benzinlik bile yoktu , kış mevsimi de olunca tabi hava erken kararıyor biraz çekimserlik olmadı değil Yollarda Karşılaşmak Dileğimle !
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ayaklarınıza sağlık arkadaşlar böyle bir turu gerçekleştirdiğiniz için.
Erzurum şartlarında bisiklete binmenin de ayrı güzellikleri oluyor.
Gezinizi görünce eski anılarım canlandı, o yolu Serkan Taşdelen ile pedallamak nasip olmuştu.
Fotoğraflara bakınca tekrardan harekete geçme isteği doğdu içimde.
Tebrik ediyorum.Performansın yanında bisiklet alacaklara tercihlerinde yardımcı olacağını düşünüyorum.Asfalt yol ve 26'' mtb.Toplam km : 197.29, Ortalama hız :21.43 ,Max hız : 64.56 .
Farkındalık kattığınızı görüyorum. Erzurum'a geldiğimde bisiklet ile dolaşan baya arkadaş görüyorum. Özellikle de Yollarda geçerken baya bir bisiklete binen arkadaş görüyorum. Hep ters yolda geçtiğim için durup konuşma fırsatı olmadı. En kısa zamanda tanışıp sizler ile pedalmayı canı gönülden isterim. Aşkale tarafına gelirseniz her zaman için beklerim...
Yakında tekrar bu tarz bir çalışma ile karşınızda olacaz inşallah bakalım Havalar da hazır ısındı Erzurum'dan Gümüşhane'ye tur mu yapsak diye düşünüp duruyoruz! )