Scudo Sports

1 Günde 10 Yayla Bisiklet Turu ( MTB ile Sakarya-Düzce ve Bolu Yaylaları )

muratkidiri

Aktif Üye
Tepki
826
İsim
Murat
Bisiklet
Orbea
Merhabalar...
27 Temmuz 2020 gününde Sakarya-Düzce ve Bolu yaylalarının bir kısmını MTB ile turlayalım dedik. Bu bölge gerçekten doğasıyla ve yaylalarıyla mükemmel... Uzun zaman sonra dağ bisikletine binince ne kadar özlediğimi de farketmiş oldum, MTB'nin keyfi gerçekten başka.. :) Bir kaçında daha önce kamp da yaptığım yaylaları bu sefer bisikletle gezmek çok keyifliydi. Ve gezerken çektiğimiz görüntülerden bi video yaptım. Umarım izlerken siz de keyif alırsınız. 102 km mesafe ve 3226 metre tırmanış ile bitti turumuz. Sabah 10 civarı başlayıp akşam hava karardığında bitirmiş olduk.
İyi seyirler dilerim.

Strava : (link)

Dosyalar

• IMG_3699.JPG
    IMG_3699.JPG
    268,7 KB · Okunma: 74
  • IMG_3596.JPG
    IMG_3596.JPG
    326,3 KB · Okunma: 82
  • IMG_3643.JPG
    IMG_3643.JPG
    246,8 KB · Okunma: 84
  • IMG_3678.JPG
    IMG_3678.JPG
    265 KB · Okunma: 81
  • IMG_3699.JPG
    IMG_3699.JPG
    268,7 KB · Okunma: 75
  • IMG_3749.JPG
    IMG_3749.JPG
    194,1 KB · Okunma: 74
  • IMG_3807.JPG
    IMG_3807.JPG
    284,4 KB · Okunma: 73
  • IMG_3841.JPG
    IMG_3841.JPG
    236 KB · Okunma: 62
  • IMG_3863.JPG
    IMG_3863.JPG
    151,9 KB · Okunma: 66
  • IMG_3888.JPG
    IMG_3888.JPG
    265 KB · Okunma: 65
  • IMG_3973.JPG
    IMG_3973.JPG
    227,2 KB · Okunma: 66
  • IMG_3989.JPG
    IMG_3989.JPG
    174,8 KB · Okunma: 61
Son düzenleme:
Scudo
Emeğinize sağlik hocam güzel tur olmuş 👍 Rotayı bir gün denemek üzere kaydettim ;)

efsane... instadan görmüştüm. tavsiyelerinizi bekleriz. bir sonrakine eşlik de edebiliriz :D

@muratkidiri harika bir tur olmuş bayıldım. 😍 Paylaşım için sağolun.:harika:

• Beğen
Tepkiler: muratkidiri
Harika bir tur olmuş teşekkürler paylaşım için. Bir sorum olacak ,Videoları hangi kamerayla çektiniz acaba ?

• Beğen
Tepkiler: muratkidiri
Emeğinize sağlik hocam güzel tur olmuş 👍 Rotayı bir gün denemek üzere kaydettim ;)
Teşekkürler :) rota çok güzel, sadece Kardüz ve Kızık yaylası arasında yolu bulamadık, elimizde taşıdık bisikleti, orayı bi maps'ten incelersin, sanırım yol var.. Gerisi sıkıntısız :)
efsane... instadan görmüştüm. tavsiyelerinizi bekleriz. bir sonrakine eşlik de edebiliriz :D
Teşekkürler :) tavsiyem, bu rotayı mutlaka yapmanız :)
@muratkidiri harika bir tur olmuş bayıldım. 😍 Paylaşım için sağolun.:harika:
Teşekkürler :)

Harika bir tur olmuş teşekkürler paylaşım için. Bir sorum olacak ,Videoları hangi kamerayla çektiniz acaba ?
Teşekkürler :) Çekimleri cep telefonuyla yaptım, İphone XS :)

Harika bir doğa içerisinde, harika bir tur olmuş. Çok özendim valla. Tebrik ederim. Rotayı gidilecek yerler listesine ekledim bunu paylaştığınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

Harika bir doğa içerisinde, harika bir tur olmuş. Çok özendim valla. Tebrik ederim. Rotayı gidilecek yerler listesine ekledim bunu paylaştığınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
Teşekkürler :) mutlaka yapılması gereken bir rota :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ayağınıza ve emeğinize sağlık.Ruhu doyurmak böyle bir şey işte..Video düzenleme çok başarılı bu arada..👏

Bir Sakarya'lı olarak tebrik ederim. 1-2 Yayla hariç diğer yaylaların tamamını bisikletle gezmiş birisi olarak şunları söyleyebilirim. Hepsi birbirinden muazzam yerler, burası kötüydü diye biryer kesinlikle yok. Doğası, havası hepsi mükemmel. Her ne kadar yorucu bir parkur olsada imkanı olanların buraları yok olmadan görmeleri çok isterim. Bu güzel görüntüler içinde ayrıca teşekkürler.

Bir Sakarya'lı olarak tebrik ederim. 1-2 Yayla hariç diğer yaylaların tamamını bisikletle gezmiş birisi olarak şunları söyleyebilirim. Hepsi birbirinden muazzam yerler, burası kötüydü diye biryer kesinlikle yok. Doğası, havası hepsi mükemmel. Her ne kadar yorucu bir parkur olsada imkanı olanların buraları yok olmadan görmeleri çok isterim. Bu güzel görüntüler içinde ayrıca teşekkürler.
Rica ederim, teşekkürler :) Kesinlikle mükemmel bir bölge burası, herkesin buralarda pedallaması lazım.

Geri