Herkese Selam
Sevgili Can Özbek'in yeni bisikletinin başlığı altında küçük bir konuşma geçti. Konuyu o konuşmanın üzerine açıyorum.
Evet forumdan görüldüğü kadarı ile fg ve ss sayılarında patlama yaşanıyor. Patlama olmasa da sayı baya arttı
İstanbul veya Ankara da birbirlerini tanıyan bazı kişiler var, ama sanırım çoğu kişi birbirini tanımıyor, en azından ben tanımıyorum. O nedenle İstanbul daki tüm fg ve ss kullanıcıları olarak bir buluşma ayarlasak nasıl olur? Tek sorun ben Eylül sonuna kadar Türkiye de değilim ama tabi ben ilkine değil de sonraki buluşmalara katılabilirim.
Sanırım toplu halde sürmek çok keyifli olacaktır. Hatta gaza gelip caddede video çekip youtube a bile koyulur
Böyle bir toplanmaya kaç kişi katılır acaba? Ben gelirim diyenler kimler?
Tarih belli değil, kamuoyu yoklaması yapıyorum şu anda
Görüşmek üzere
Can B.
Sevgili Can Özbek'in yeni bisikletinin başlığı altında küçük bir konuşma geçti. Konuyu o konuşmanın üzerine açıyorum.
Evet forumdan görüldüğü kadarı ile fg ve ss sayılarında patlama yaşanıyor. Patlama olmasa da sayı baya arttı
Sanırım toplu halde sürmek çok keyifli olacaktır. Hatta gaza gelip caddede video çekip youtube a bile koyulur
Tarih belli değil, kamuoyu yoklaması yapıyorum şu anda
Görüşmek üzere
Can B.