Scudo Sports

1.Geleneksel İstanbul Fixed ve Single Speed Buluşması :)

mcanb

Forum Bağımlısı
Tepki
903
Herkese Selam

Sevgili Can Özbek'in yeni bisikletinin başlığı altında küçük bir konuşma geçti. Konuyu o konuşmanın üzerine açıyorum.

Evet forumdan görüldüğü kadarı ile fg ve ss sayılarında patlama yaşanıyor. Patlama olmasa da sayı baya arttı :) İstanbul veya Ankara da birbirlerini tanıyan bazı kişiler var, ama sanırım çoğu kişi birbirini tanımıyor, en azından ben tanımıyorum. O nedenle İstanbul daki tüm fg ve ss kullanıcıları olarak bir buluşma ayarlasak nasıl olur? Tek sorun ben Eylül sonuna kadar Türkiye de değilim ama tabi ben ilkine değil de sonraki buluşmalara katılabilirim.

Sanırım toplu halde sürmek çok keyifli olacaktır. Hatta gaza gelip caddede video çekip youtube a bile koyulur :) Böyle bir toplanmaya kaç kişi katılır acaba? Ben gelirim diyenler kimler?

Tarih belli değil, kamuoyu yoklaması yapıyorum şu anda

Görüşmek üzere

Can B.

Scudo
Can konuyu açmış sağolsun.
Gerisi bizlere kaldı.
uzun uzadıya yazamyorum şu an ama yorumları + fikirleri alalım.

ben direk gelirim hatta o zamana kadar flip/flop hub' lamış ve tam anlamıyla bir fixed kullanıyor hale gelirim;)
video konusunu gelince elalem yapıyor bizde yaparız buyrun..

(link)

• Beğen
Tepkiler: mcanb
Sonaaaayyy
Seslendim duymadın beni.

Bak frensiz başlamışsın aman dikkat kardeşim :D

Bende de yok ayrı konu

Merhaba,

Fixie bisikletlerle ilgili basliklari gorunce oldukca heyecanlandim ve foruma uye olmaya karar verdim. Sanirim sizden ogrenecegim cok sey var.

Fixie bisikletlerle kısa bir süre önce tanıştım ve fonksiyonel tasarımlarına aşık oldum. Fixie toplayabilmem için tavsiyeleriniz nelerdir? Sanırım işim kolay değil.

Ankara dan 2 kişi zamanı uyarsa katılabiliriz.

İyi Olur
Gökhan

@Ardan Erguven

Selam,

Uygun güzel kadro bulduktan sonra gerisi çok problem değil, bir şekilde internetten parçalar bulunabilir. Specialized in sıfır satılan fixed bisikletleri de var :)

bugün sahilde Mete ile tanıştık, biraz muhabbet ettik ondan ayrıldıktan sonra da bostancı taraflarında sarı bisikleti ile Ahmet ile tanıştım ikiside beni fixed e geçmem konusunda baskı altına aldılar en kısa zamanda geçiyorum :)
düşersem en fazla düşerim :D dedi Mete

Buluşma olacaksa elinizi çabuk tutun, yeni bisikletim nedeniyle evde yer sıkıntısı çekiyoruz, yakında satacağım pist bisikletini :(

@Miura

Sorun sadece yer ise bana getir, tablo niyetine duvara asayım:) evde olur ofiste:)

Caddebostan sahilin altini ustune getirmek lazim o zaman :) Ben yokum ama herkes o zaman uygun bir haftasonu falan soylesin ramazan oncesi falan mesela yakin hedef
Resim cekip eklersiniz ben de ic cekerim

Geri