Scudo Sports

1 erkek, 2 bayan ve 1 çocuk. 315km/gün.

Sizinle birlikte bisiklet sürmekte ,vosvos yolculuğu yapmakta güzel hocam :) Bize bu zevki yaşattığınız için teşekkür ederiz. Sevgiyle ,Saygıyla kalın...

Scudo
abi söyleyecek söz bulamıyorum.hele 13. mesajdaki resimlere,ahududulara,üzümlere,armutlara ,o resimlerin kalitesine,videonun müziğine,sizin anlatımınıza:Dhepsi birbirinden güzel.

abi çok utandım ya... ben alanyadaym we tatil yapıyorum bisikletimde yanımda hergün kaleye inip çıkıyorum... ama burası muhteşem. bu arada her yerde arabesk mtb'ci ahmet abinin parçası çalıyor :D:D:D:D sewiyorum sizleri

@mtb_by_rm
Bayram, Akdenizi yardırarak Kıbrıs'a falan git git gel deniz bisikletiyle inşallah ..;) :) (Hani şu yunus balığı şeklinde olanlar var ya.. :rolleyes: )

Tebrik ederim, bu yolculukta aldığınız zevki anlayabiliyorum.

Yaşlı bir araba ve eski güzel müzikler eşliğinde seyahat etmek güzel oluyor. Bir keresinde bunu tatma fırsatım olmuştu. Bindiğim araba ve yolculuk sırasında dinlediğim müzikler benden oldukça yaşlı idi.O eski radyodan çıkan müzik ve camdan yüzüme vuran püfür püfür rüzgar ile sanki o dönemlerde yolculuk ediyor hissi vermişti bana. En zevkli yolculuğumdu.

Nerede bir Vosvos görsem önce etrafında bir tur atıp ardından asker selamı verircesine camına yapışıp içine bakarım hala.

Sarı Vosvos'ları olan bir arkadaşım vardı. Depremde kaybettim arkadaşımı, Sarı Vosvos ta kayboldu ardından. Fotoğraflara bakarken ilk aklıma gelen bu oldu, söylemeden geçemedim.

Ailenize, size ve Vosvos'unuza uzun ömürler. İnşallah daha nice geziler yaparsınız.

Geri