Scudo Sports

1 dk ayırır mısınız

Can TOPCU

Üye
Tepki
7
İsim
Can Topcu
Bisiklet
Carraro
merhaba kardeşime bisiklet alacağım iki bisiklet arasında kararsız kaldım hangisini önerirsiniz

(link)

(link)

Scudo
sedona çok fazla önde görüntü olsun donanım olsun kalite olsun :in:

Bas parayı al Sedona'yı diyorum :) Sedona'nın görselliği açık ara önde gri-beyaz-mavi ve kırmızı-siyah-beyaz renklerden oluşan iki çeşidi mevcut. Donanım olarak aralarında aşırı farklılıklar olmasa da bu ikilemde Sedona tercih edilir ;)

çok fiyat farkı yoksa sedona ama fark varsa salcoda iş görür kötü değil

1 dk bile kararsızlık yaşamazdım salcano çok itici bence de sedonayı kap git:)

Bana bakarmısınız ? :D 2 aydır Salcano 212 Hd 18 kullanıcısıyım bugüne kadar hiç bi sorunu çıkmadı alacağınız yer güvenli olmalı fiyatını boşver Salcano çok iyi yokuşlarda hiç zorlanmaz mükemmel bi freni var 711'e hiç bakmadım ama Salcano çok iyi bindim o yüzden biliyorum

yorumlarınız için çok teşşekür ederim 711 karar verdim :)

Salcano küçümsenecek bir marka değil ama eğer kalite/fiyat en iyi olmasını istiyorsanız tabiki de sedona, kadro ve görüntüsüde gayet sizin isteklerinizi karşılayacaktır. ama salcano alırsanız tabiki de istelerinizi o fiyata göre fazlasıyla karşılayacaktır.

Paranız eğer 1000 liraya çıkmayacaksa Salcano. Eğer 1000 TL bütçeniz varsa Sedona'yı alın. Ama şunu da unutmayın aradaki fiyat farkına Salcano'yu rahatlıkla parça bazında Sedona'nın üstüne çekebilirsiniz.

Geri