Scudo Sports

1 disk fren parçası arıyorum

Enes Gürel

Aktif Üye
Tepki
68
Bisiklet
Bianchi
şuan kullandıgım maşa xcr girişi böyle

http://l1311.hizliresim.com/1h/7/u9g07.jpg

yeni aldıgım maşada mosso bu maşanın girişi biraz farklı sanırım girişi degiştirmek için küçük bir parçası lazım
o parça ve 2 vidayı arıyorum elinde olan varsa bana ulaşabilir mi

teşekkürler.

http://l1311.hizliresim.com/1h/7/u9g0v.jpg

Scudo
arka fren adaptörü lazım diye düşünüyorum kafanda 3boyutlu calandırdığında sonuç bu :D

Arkadaşımızında dediği gibi Adaptör 20-25 TL Shimanonunkini Alabilirsiniz Alırken 180 MM Rotor 160 MM Rotor Dikkat Edin

Önceki masanin adaptör yeri PM (Post Mount) diye adlandiriliyor ve yeni masanin adaptör yeri de IS2000 (international Standard) diye adlandiriliyor. Bende ikisi icin de istemedigin kadar cok var istersen sana birtane gönderebilirim. Sadece bana frensisteminin markasai ve diskin markasai ve büyüklügü lazim.

@Tunakan Önen

Her adaptör her sisteme uymuyor, neden shimano alin diyorsunuz. Mesela sramfren sistemi shimano adaptörü ile uyum saglamiyor, disk kaliplere sürtüyor.

@Enes Gürel

XCR maşa gid. kilt. mi ? Eğer öyleyse kaça satarsınız

@murat cömez

Ben Sadece Rotorun Büyüklüğüne Göre Sıralanıyor Diye Biliyordum Kusura Bakmayın :/

@Tunakan Önen

Rica ederim kusurluk birsey yok ortada, ben sadece bimeni istedim.

Murat abi çok teşekkür ederim ilgin için shimano 445 takılı şu an .

Rica ederim lafimi olur. Shimano tamam, diskin markasi ve büyüklügü de lazim, yoksa bilememki hagisinin uyumlu oldugunu.

COK ÖNEMLI BIR NOT: Bir de özelden bana adresini de göndersen cok iyi olur, yoksa aylar gecer seneler gecer ve sen hala adaptörü bekliyor olursun... :)

@murat cömez

tamam murat abi 1 saat sonra özel mesaj atacağım iş yerindeyim şimdi senden çok şey öğrendik bu forumda yüzlerce insana bir yol açtığınada emin olabilirsin :) senden bir parçayı bisiklette taşımak harika olacak hatırası yeter :)

Geri