Scudo Sports

1 Dakikanı Ayırır Mısın ?

@Uğur Demirtaş

Abi benim sorumu okumak 1 dakikanı bile almaz :)

Ayrıca niye 2 kere yazdınız 1 kerede anlayabiliyoruz

Scudo
@Taylan Atanur

Adam memnun olmaz geri verir inşallah :(
Çok Güzelmiş abi bisiklet ya :)

Kardeşim öncelikle istediğin bisiklete en uygun koşullarda ulaşırsın... ama benim tavsiyem markadan önce bir çok arkadaşın belirttiği gibi en iyi ekipmana en düşük fiyatı vermek... sonuçta servis dediğin zaten iki yıl sonra hikaye oluyor... gider en düzgün tamirciye paranı verir istediğini yaptırırsın...tabii allah korusun ilk 2 yıl içinde kadronun başına bir şey gelir veya pahalı parçalar kendiliğinden arızalanırsa iş servise düşüyor ama çok ender bu tür olaylar duydum...sonuçta her zaman elinde olan bisikletin ve üstündeki kompanent olacak... onlar en üst seviyesi olursa... ileride daha mutlu olursun ayrıca görsellik tabii ki önemli :))

• Beğen
Tepkiler: Turgay Ak
@skycsar

Sizin bisikletin modeli ve fiyatı nedir hocam ?
Çok güzel gözüküyor :)

Verdiğiniz linkteki kron bisiklet için 2011 diyor ama kadrosu bana 2010 gibi geldi, eğer almaya karar verirsen model yılından emin olmanı tavsiye ederim.
Boya meselesi muallak bir konu. Sen bahsettiğin bisikletin boya olmasından çok 2-3 metre yüksekten atlamış olduğuna bak. Umarım boyanan kadro inişteki basınca dayanacak kadar sağlamdır, boyanırken tamamen soyuluyor bisiklet, dolayısıyla her türlü kusuru (varsa) meydana çıkar. Satacak kişiye itimat ediyorsan boyanmış olmasını sorun etme bence. Ben de kadromu boyattım ama tamamen görsel nedenlerle, çok temiz durumda Salcano kadrom vardı, oldum olası ismini beğenmem bu kadronun, adını değiştirdim yani :)
Bir de bazen bilgisayarın hızı yüzünden mesaj iki defa onaylanıyor, benim mesajım da yukarıdaki arkadaşınki gibi iki defa çıkarsa benim mesajımın altına da aynı yorumu yapma olur mu, zira sebebi bilgisayar :)
Sana hayırlı olsun şimdiden

• Beğen
Ben sedona 741 al derim.. Fiyat kalite oranı bana göre mükemmel.. Zaten ikimizde eskişehirliyiz muratoğlu bisikleti bilirsin bence git ordan bir 741 al keyfine bak ama yinede sen bilirsin :)

• Beğen
Salcano 241 sv beyaz üzerinde kırmızı stickerlar var 520 tl almıştım...fotoğraflarını siteye atmıştım ilk aldığımda ama silinmiş...ama sitesindeki şu modelle aynı boyama...(link)

• Beğen
@Yusuf Z. Şipal

O bisiklet çok güzel gidiyordu çok hafifti maşası fln da harikaydı ama boyasından ziyade hidrolik disk fren taktırıcam masrafı var, ama adam 1000 tl diyor. Sizce normal mi ?

Pazar günü o bisikletin fotoğraflarını da bu konu içinde paylaşacağım :)

@Turgay Ak

Mallesef kardeşim verdim bisikleti valla :( ama olsun inşallah bulursun güzel birşey sonra yolumuz kesişir bir yerler de pedallarken :) bu konuyu yad edip güleriz....

@Erdem Akcan

bizim evin 100 metre yakınında var erdoğanlar ama mesele bu deilki bi sedona ya mail at şu prblemim var die kac günde nasıl cözülüyor birde salcanoya ?

@Alkan Koç

ben ıspartadan sedonaya mesaj atsam çözülürmü peki sorunum ?

@Deniz K.

o zaman servisi olmadıktan sonra ha salcano ha sedona ne farkı kaldı şimdi.. ;)

Geri