Scudo Sports

1.Bisikletforum İzmir Buluşması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar misafirler vardı yazamadım, inanılmaz güzel ve keyifli bir tur yaptık ve forumdan hepimiz birbirimize aşina olduğumuz için çok keyif aldık...Ben kendi adıma gerçekten çok teşekkür ederim tüm arkadaşlarıma...Ve sanırım artık bizim gelenekselleşecek, bir sonrakini biraz daha renkli mangallı falan yapma olayına girelim derim sizler ne dersiniz ? :)

Scudo
Ben müsait olduğum sürece bizim tayfanın bütün etkinliklerine çalışmaya çalışacağım. Ego olmayınca sohbetler ne kadar da güzel oluyor. Gösterdiğiniz samimiyet için katılan bütün arkadaşlar teşekkür ederim. Benim için çok keyifli bir gündü. Umarım siz de en az benim kadar eğlenmişsinizdir. Bu vesileyle de tanışmış olduk, @Anonim, @Anonim, @tuna ünüvar, @sezgindurmus abilerimin tecrübelerinden de faydalanmış oldum. Eğer çorbada benim de tuzum olduysa ne mutlu bana :) Sonraki sefer görüşmek üzere :)

Hakikaten çok keyifliydi :) Rak Şokçu kimse olmaması da enteresandı :D Rak Şokçular giremez de demedik ama :p :D

Valla amortisörlüler giremez dediler, beni bile aralarına kabul ettiler sağolsunlar bir de üstüne test videosu çektirdiler :) Ortam şahane anlatılmaz yaşanır :)

@tuna ünüvar
Zararsız birer tosttu aslında bugünkü. Sonraki Big Mac olsun diye konuştuk :) :)

Çok eğlenceli olmuş gibi, inşallah bi dahakine denk gelirsem katılmayı düşünüyorum. :)

Gelemediğim için üzgülüğüm bir yana dursun, böylesine eğlendiğiniz ve iyi vakit geçirdiğiniz için çok kıskandım. :ckskc: Sonraki buluşmamızda plan programı çöpe atar herkes rest çekerim acımam. :D

Arkadaşlar buraya yeni bi konu açtım buradakş fotolarımız hem arşiv olarak kalsın hem de belli ki artık sağlam bir ekip olacağız :) Buradan devam edelim buyrun:

Bisikletforum İzmir Ekibi

rak şokçulardan kimse yok demişinde rak şok cemaatinin kanaat önderi @Anonim arkadaşımızdır sayın @Anonim bey :D :D

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
@Deniz Tezcan
A AA Ama deniz bey siz hala rak şok family yi bir marka ile ilintili sanma hatasındasınız :D rak şok bir hayata bakış açısıdır , bir felsefedir . Biz heryerdeyiz hemde hiç biyerdeyiz :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri