sayin dostlar , tum mesajlari okudum diye dusunuyorum , izniniz olursa yorumlamak isterim ;
- eski fiyattan stokta oldugu halde , yeni kurlardan bunu piyasa sunmak gercekten adil degil
- yeni fiyattan stoga aldigi bir urunu buna uygun sekilde kar marjiyla piyasa sunmak da gercekten adil bir durum
- tek el olmayan sektorlerde , ikinci el satan bir kisi urunune istedigi fiyati talep etmekte ozgurdur. bu talep , urunun sifir fiyatindan daha da fazla olabilir , siz , alici iseniz , zaten elinizde olan onlarca alternatiften istediginizi secebilir ve sifir bir urune sahip olabilirsiniz. ornegin , ikinci el satan birisi urunune 5000.-TL isteyebilir , ayni ozellik ve kombinasyondaki sifir bir urun bu fiyattan daha ucuz olabilir , siz de o halde lutfen gidiniz ve sifir urunu aliniz yada cok daha uygun 2nci el urunu aliniz.
neden kendine gore bir fiyat bicmis insani sorguluyorsunuz , anlayamadim ? bunun neresi gayri ahlak-i ?
zaten piyasada daha ucuzu var ve bu firsatcilik da degil . Tekrar soyluyourm , kisi 5000.-TL istiyor ancak piyasada sifiri 4000.-TL ve 2nci elleri diger saticilarda 3000.-TL , bu senaryoda benim kacirdigim bir durum var mi ?
Ayrica sizlerin de benden daha iyi bildigine eminim ki ; tum marka ve modellerin , hem Turkiye'de hem de alternatif olarak yurtdisinda , tum satis noktalarinda alternatif fiyatli olanlari var. sadece , bunlari takip etmek ve bu firsatlardan yararlanmak lazim.
bunun icin de zaten bu sitede , "firsat reyonu" diye bir bolum var , tum arkadaslar , ellerine gecen tum firsatlari burada bizlerle paylasiyorlar.
Kisaca , DELTA , indirim yapmis yada yapmamis benim umrumda degil , ben zaten , bu marka bir lastigi alacaksam , 88 yerden kontrolunu yapiyorum ve en iyi fiyati buluyorum yada bu site bana sagliyor. bunun disinda da , cogu arkadasimizin , belli bir marka tercihi yada guvendigi marka tercihi her zaman vardir ve 1 alana 1 bedava herkes icin gecerli degildir.
Amacim , polemik yaratmak yada kimseyi kirmak degil, sonucta bir kampanya yapilmis , zam yapmistir arkasindan indirim yapmistir vs vs . sizler/bizler bu lastigi gercekten alacaksak eger , eminim benim gibi her turlu yerlerden arastirirsiniz .
Velhasil kelam-i ; bu sitedeki tum degerli uyelerin katkisiyla her turlu alternatif elimizin altindadir.