Scudo Sports

1 Alana 1 Bedava Hutchinson Lastik

Delta

Forum Demirbaşı
Tepki
596
İsim
Delta
Bisiklet
Geotech
Merhaba Değerli Arkadaşlar, güzel bir lastik kampanyası yapalım dedik ve aklımıza 1 alana 1 bedava lastik kampanyası geldi. Tüm ihtiyacı olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Bu fırsatı kaçırmayın deriz. Sitemizden veya mağazamızdan 1 lastik alıyorsunuz biz size 2 adet veriyoruz. Hutchinson lastik markası Fransa markası olup Dünya da çok iyi bilinen bir markadır. Çoğu Profosyonel ve amatör biniciye hitap eder.

(link)

Scudo
Güzel bir uygulama. Teşekkürler Delta

• Beğen
Tepkiler: ulas
1 alana bir bedava iyiymiş.

bir çok değişkene bağlı zam yapmak. ithalat yapan firma fiyatlarını günceller ve tüm bayilerine fiyatlarınızı güncelleyeceksiniz der. sözleşme gereği, bayi fiyatı güncellemek zorunda kalır. değişik korumacı garip sözleşmeler var. ama bayi, güncel fiyattan satıyorum, bir tane alana bir tane de benden hediye hem de güncel fiyattan derse, ithal eden firmanın yapacağı tek şey tüm bayilerinde benzer bir indirime gitmek yada sessiz kalmaktır. mesela, carraro son zamanlarda sitesindeki TL fiyatları sildi. carraro sıfır bisikleti, piyasada bir sürü farklı fiyata bulamnız mümkün. tamamen bayilerinin insafında şu an carraro fiyatları. carraro sportive neroyu sahibinden com sitesinde 7000 liraya satan bile var. argadaş, sıfırını nakit (kendisi de 7000 lirayı nakit istiyor bu arada) 4600 e satan yer var senin bisikletin ne özelliği var ötüyor mu diye sordum, seneye bunu fiyatı 8500 lira olacak diye bir yalan uydurmuş ordan yürüyor.

hesabınızı kitabınızı yaparsınız, daha ucuza bulabiliyorsanız ordan alırsınız ama kampanya iyi bir kampanya.

@Mehmet Metin Levent Onlar fırsatçıların en önde gidenleri zaten 2.el bisiklete fiyatı fatura fiyatından değil de güncel fiyatından çekerlerdi artık uydurdukları fiyattan çekiyorlarmış

Seneye şu kadar olacak diye. tok satıcılar maşallah. velev ki seneye bisiklet 3500 lira oldu o zaman ne olacak acaba?

@Mehmet Metin Levent konu dağılıyor biraz ama bianchi, kron fiyatları silmiş, salcano 0 lamış, mosso baya bi zam yapmış madone 9.9 di2 102 bin tl olmuş mış mış mışta miş miş miş :acpsnr:

Arkadaşlar fiyatlar normal ve gerçek fiyatları. Fiyatı arttırıp indirim vs diyen arkadaşlara yakışmıyor. Gerçek ve iyi bir kampanya. İhtiyacı olan alır ihtiyacı olmayan da çamur atmasın.

@Mehmet Metin Levent eğer yanılmıyorsam, geçtiğimiz günlerde Giant firması da benzer bir şeyi uyguladı. Yani fiyat uygulaması tamamen dövize geçirildi. Şu an son durum nedir bilmiyorum ama nedense görüldüğü üzere forumun gündemine pek gelmedi. Gerçi zaten sürekli konuşulan konular ama sanıyorum şu an için yapacak bir şey yok. Onun dışında dediğiniz gibi, kampanya güzel. Ucuzunu başka bir yerde bulabilen oradan alsın ki, bunun için fırsat reyonu var. Yoksa burada edebiyat parçalayıp zaman kaybetmenin bir anlamı yok.

Ben ona buna bakmam cebimden çıkacak paraya bakarım. Yaptıkları kampanya ile fiyatlar yurt dışı fiyatlarıyla (vergi, kargo dahil) hemen hemen aynıya geliyor. Bu tip durumlarda da doğal olarak ülkemden almayı tercih ederim. Yani fiyatlar iyi, hatta kredi kartıyla taksit yaptırmak isteyenler için fırsat diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
@Ziya On Road

Katılıyorum.

Fiyat karşılaştırmak istedim ama genelde alışveriş yaptığım wiggle ve merlincycle üzerinde Delta'da satışta olan yol tipi lastiklerin satışının olmadığını gördüm. Sadece aşağıdaki ürünü bike24 te bulabildim.

(link)

Nakliyeyi hesaba katmazsak KDV yi dahil edersek iki lastiğin fiyatı bike24 te 400 TL ye geliyor. Deltada ise ikisi 328 TL. yurtdışı lastik fiyatlarının yurtiçi lastik fiyatlarından her zaman daha uygun olduğunu da hesaba kattığımızda Deltanın fiyatı iyi gibi.

@Anonim

Continental satışınızda eleştirmiştim bu satışınızda olumlu yönden eleştireceğim. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Netten baktım sizin fiyatlarınız yurtdışına (sitesine göre) 6 ile 12 euro arasında daha ucuz buna kargo ücretide eklendiğinde gayet makul fiyata satıyorsunuz.

sayin dostlar , tum mesajlari okudum diye dusunuyorum , izniniz olursa yorumlamak isterim ;
- eski fiyattan stokta oldugu halde , yeni kurlardan bunu piyasa sunmak gercekten adil degil
- yeni fiyattan stoga aldigi bir urunu buna uygun sekilde kar marjiyla piyasa sunmak da gercekten adil bir durum
- tek el olmayan sektorlerde , ikinci el satan bir kisi urunune istedigi fiyati talep etmekte ozgurdur. bu talep , urunun sifir fiyatindan daha da fazla olabilir , siz , alici iseniz , zaten elinizde olan onlarca alternatiften istediginizi secebilir ve sifir bir urune sahip olabilirsiniz. ornegin , ikinci el satan birisi urunune 5000.-TL isteyebilir , ayni ozellik ve kombinasyondaki sifir bir urun bu fiyattan daha ucuz olabilir , siz de o halde lutfen gidiniz ve sifir urunu aliniz yada cok daha uygun 2nci el urunu aliniz.
neden kendine gore bir fiyat bicmis insani sorguluyorsunuz , anlayamadim ? bunun neresi gayri ahlak-i ?
zaten piyasada daha ucuzu var ve bu firsatcilik da degil . Tekrar soyluyourm , kisi 5000.-TL istiyor ancak piyasada sifiri 4000.-TL ve 2nci elleri diger saticilarda 3000.-TL , bu senaryoda benim kacirdigim bir durum var mi ?

Ayrica sizlerin de benden daha iyi bildigine eminim ki ; tum marka ve modellerin , hem Turkiye'de hem de alternatif olarak yurtdisinda , tum satis noktalarinda alternatif fiyatli olanlari var. sadece , bunlari takip etmek ve bu firsatlardan yararlanmak lazim.
bunun icin de zaten bu sitede , "firsat reyonu" diye bir bolum var , tum arkadaslar , ellerine gecen tum firsatlari burada bizlerle paylasiyorlar.

Kisaca , DELTA , indirim yapmis yada yapmamis benim umrumda degil , ben zaten , bu marka bir lastigi alacaksam , 88 yerden kontrolunu yapiyorum ve en iyi fiyati buluyorum yada bu site bana sagliyor. bunun disinda da , cogu arkadasimizin , belli bir marka tercihi yada guvendigi marka tercihi her zaman vardir ve 1 alana 1 bedava herkes icin gecerli degildir.

Amacim , polemik yaratmak yada kimseyi kirmak degil, sonucta bir kampanya yapilmis , zam yapmistir arkasindan indirim yapmistir vs vs . sizler/bizler bu lastigi gercekten alacaksak eger , eminim benim gibi her turlu yerlerden arastirirsiniz .
Velhasil kelam-i ; bu sitedeki tum degerli uyelerin katkisiyla her turlu alternatif elimizin altindadir.

arkadaslar , burasi gercekten , sadece fikirlerimizin ve birbirize yardimci olabilecegimiz konulari konusabilecegimiz tek bisiklet ortami.
o yuzden bence , lutfen biraz daha cumlelerimizi secerek kullanalim ki , ilerde , farkli konularda ayni goruslerimiz payşastigimizda , "begen" tusuna basabilelim.,

ricam sudur ki , fikirler farkli olabilir , ancak tum bireylerin farkli fikirlere saygi duymasi , ilerideki fikir savaslarinda bizlere guc verecektir.

Bu lastik, zamanında Decathlonda da satılan popüler bir lastikti. Kullanmadım, kalitesini bilmiyorum ama bu lastik çiftini bu fiyata satın alabilmek şu şartlarda imkansız arkadaşlar :ssrtcbya: Eski tekli fiyatı ve yeni, çiftli fiyatını gösterir görseller aşağıda:

1.png

2.png

111 TL demek söylemesi çok acı ama 17 dolar demek. 17 dolara kargo bile gelmiyor yurt dışından :) Örneğin Bike24'ün kargosu standart 19 dolar :snzdglsn:

3.png

Ebay'da bile çifti 36 dolar (teki 19 dolar) olan bir lastik bu örneğini verdiğim lastik.

Kampanya gerçekten lastiğe ihtiyacı olan ve lastiklerini değiştirmek isteyenler için bir fırsat olabilir

Ben de fiyatların uygun olduğunu düşünüyorum. Ancak gönderi konusunda biraz gecikme yaşadığımı belirtmek isterim.

Mayıs ayında verdiğim sipariş UPS kargo ile hemen bir sonraki gün elime ulaşmıştı. Bu yönüyle gönderi konusunda Delta Bisiklet'e güvenim tamdı.

Ancak Salı sabah bu kampanyadan verdiğim sipariş içinse anında "Kargoya verildi" maili geldi, kargo şubesi yazıyor ancak hiçbir kod yok. Bugün itibariyle destek birimiyle irtibata geçtim, kargo şubesini aramam gerektiğini söylediler. Elimde ne bir kargo takip numarası var, ne de bir fatura bilgisi, kargo firmasını arayıp nasıl süreci takip edebilirim ki?

Kampanyadan dolayı gönderim sayısı artmış olabilir, yoğunluk olabilir, anlarım ama Salı günü kargoya verildi maili gönderilen ürünün kargo takip numarası nasıl olur da iki gün geçmesine rağmen belli olmaz?

@Serkan Mıstınoğlu Önceki seri Triban 500'de bu lastik kullanılıyordu. Yeni seride karbon maşa takıp lastikten kıstılar. İkinci el aldığım Triban 500 ile 1000 km'den fazla yol yaptım. Yol kenarı ızgarasına düşmeme rağmen lastikte belli belirsiz bir yarık oluştu. Fiyatına göre sağlam lastik. Yağmurlu havalarda bisiklet sürmediğim için ıslak yol performansı hakkında bir şey diyemem. Yedekte lastiğim olmasaydı kaçırmazdım bu kampanyayı.

Şöyle bir şey var..
Bu kampanyalar aklınızın bir köşesinde kalabilir..Bugün lastiğe ihtiyacınız yoksa bile,ileride birşeye ihtiyacınız olduğunda,''şu firma/site bir kampanya yapmıştı,bir de oraya bakayım'' dersiniz..
Yani firmaların iyi veya kötü,bir şekilde bu tarz kampanyalar yapmaları,hem kendileri açısından,hem de bizler açısından önemlidir..

Geri