Scudo Sports

1.90 boy 140kg yardım.

Scudo
Eğer kilo verme ve ardından aktif bir bisiklet kullanıcısı olma konusunda kararlıysanız size bir tavsiyem de şu olabilir. Şu anki durumunuzu birkaç fotoğrafla tespit edin. İstediğiniz kiloya ulaştığınızda (Ki ben bunu başaracağınıza inanıyorum) o zaman da bisikletinizle birlikte bir fotoğraf daha çekerek klasik "önce ve sonra" formatıyla burada yayınlar ve bunun tatminini yaşarsınız. Bu düşünce kilo verme sürecinde psikolojik destek de sağlayabilir. Yıllar önce yine böyle bir forum sitesinde bir arkadaş "bisikletten önce ve bisikletten sonra" diye iki fotoğraf yayınlamıştı. Gözlerime inanamamıştım. Neden siz de yapamayasızın ki? Başarılar dilerim.

@Şevket Şahin

Tmam o zaman siz kilolu binin:)

Bisiklet bildiğim kadarıyla en çok kalori harcanan spor dallarından biri, hatta bu sebeple yarışlarında da tek yenilip içilebilen spor dalı.
bir tanıdığım sizin kilonuza ve boyunuza oldukça yakın; amoeba husser marka 18 " kadro kullanıyor. geniş bir sele ve padli tayt ile bir sorun olacağını sanmıyorum. başarılar şimdiden.

Teşekkür ederm arkadaşlar.
Pedli taytın üstüne şort giyilebilirmi? Yoksa taytın işlevini kısıtlar mı?

Giyilir kardeşim...Kısa pantalon-bermuda tarzı şeyler de giyebilirsin...Ayrıca ince pedli slip veya boxer iç giyim de bulabilirsin ve bunların üstüne de istediğin şortu giyersin.(Taytlı şortlar da var,ancak hem Ülkemizde zor bulunuyor,hem de oldukça pahalı)..

Geri