Scudo Sports

1.79 Boy 58.5 cm Kadro Yardım

Furkan Çınar

Forum Bağımlısı
Tepki
212
Bisiklet
GT
Merhaba forumdaşlar, bir kadro buldum çok hoşuma gitti ama durum başlıkta belirttiğim gibi. Acaba 80mm boğaz takıp tek spacera düşürsem nasıl bir açı olur ? Yaşım 16 boyum hızla uzuyor bu kadroyu alırsam da uzun süre kullanacağım. Satıcı ayaklarını yere koyduğunda üst boruyla aranda boşluk kalmaz dedi bu ne gibi sorunlar doğurur ?

Scudo
çok büyük gelir kardeşim, gidon boğazı ile işi kurtarmak çok zor.

boyun uzayabilir, lakin sen yinede böyle bir kumara girme. ayrıca, küçük kadro almak, büyük kadro almaktan daha iyidir. bir şekilde kendine uygun hale getirebiliyorsun.

satıcılar, ürünleri satmak için her türlü göz boyarlar, dikkat etmek gerekiyor.

Alma , anatomin bozulur ve rahat edemezsin , daha nice beğeneceğin kadrolar çıkacak karşına.!

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
mtb olsa hani gene oyle boyle kurtarır . ama yol bısıkletı cuk oturmalı . aerodınamik bir pozisyonda rahat yol alamadıktan sonra dunyanın en guzel kadrosuna bınmenın ne ehemniyeti var ki ? :) sabret ... :)

• Beğen
Tepkiler: serkkan
Selam Furkan,

Sahibindendeki ilan icin konustugun kisi benim. Ayni ilan forumda da mevcut. Yanlis anlasilma olmamasi adina, kadronun buyuk gelecegini ve daha kucuk kadro bakman gerektigini de soylemistim, yine soyleyeyim. :) Giant'in kadrosunu begendiysen kisa vade icin M, orta-uzun vade icin M/L olan bedenlerine bakman gerekiyor. Kadro yaris acilarina sahip oldukca agresif bir kadrodur. 1.87 boyumla ben bile zorlanabiliyorum uzun turlarda.

Geri