Scudo Sports

1.600 Lira Yol Bisikleti Tavsiye Son Donemec

Scudo
trek 1.1de karar kildim sanirim yarin gidip tekrar bi gormek icin ugrayacagim trek bayisine.
hayirlisi ile bakalim.
ilerde masayi karbon yapip donanimida arttirirsan sorunsuz binebilirim yillarca

arkadaslar bir kac kisiden gorus aldim 1.1ide onermiyorlar ne yapacagimi bilemiyorum cok ikilemde kaldim

@cagkan dur

Çağkan , ben 3 yıldır karar aşamasındaydım. Sen araştır içine fiyat/performans olarak ve senin kriterlerine uygun olanı al. Başkalarının yorumlarıyla kolay kolay alamıyorsun malesef. Yani sen kendine göre al. Ama yorumları da dikkate al, ama biri ürünü güzel dedi veya önerdi diye direk ona kilitlenme. Salcano xrs 030 tiagra da alabilirsin. Daha uygun fiyatı var . Olmadı benim Mosso nun 105 lisini al :) Birden çok "ama" kullandım özür dilerim. Duygularımı daha iyi aktarabilmek için yazmış bulunmaktayım .

askin senide anlayabiliyorum.
heleki su guzel yaz gunlerinde bisikletsiz olupta bisiklet aramak cok zor.
sunu alsam ne guzel binerim diyorum bi yorum goruyorum sogutuyor birden.
en sonunda icime ne sinerse onu alip kafamin dikine gidecegim.

donanimi dusuk olsun varsin 2300 set olsun
karbon masa olmasi aliminyum olsun
zamanla yukseltiriz. yoksa suda olsun sundanda olsa ne guzel olur diyerek karar veremeyecegim
zaten butce oyle biryerdeki ne ilerliyor ne geriliyor secenekler az cok belli.
en azindan saglam kadro bulmak laizm trek 1.1 gibi mesela

@Aşkın Şentürk
Biliyorsun melez bir tur bisikleti aldım 2 gün önce ama akıcılığına hasta oldum, ilerde direk hız için yarış bisikleti alacağım (tur düşünmesem yarış alacaktım zaten.) şimdiden başladım araştırmalarıma, niye mesela bu modeli almadın da Mosso'yu tercih ettin, çok estetik duruyor?
(link)

@Aşkın Şentürk
Biliyorsun melez bir tur bisikleti aldım 2 gün önce ama akıcılığına hasta oldum, ilerde direk hız için yarış bisikleti alacağım (tur düşünmesem yarış alacaktım zaten.) şimdiden başladım araştırmalarıma, niye mesela bu modeli almadın da Mosso'yu tercih ettin, çok estetik duruyor?
(link)

@Aşkın Şentürk

Aşkın, 3 yılda 2 bisiklet eskitilir be usta ne yaptın sen :D

@Enes Çatal

Ya sorma mtb vardi mtb ile idare ettik hep . Slick taktim ona. Yola 3 yil sonra gecebildim :D

arkadaslar butcemi belki bugun icin 700lira civari arttirabilirim tam bilmiyorum fakat sifir trek 1.2 tavsiye edermisniz bu paraya

Hocam şu Whistle'a bakmanızı öneririm çok temiz görünüyor ve fiyatı da uygun sahibi 25 km yol yaptığını ve ağırlının 9.80 kg olduğunu yazmış.
(link)

Trek fikrinden uzaklaşmanı öneririm... Markaya boşuna çok para veriliyo trekte... Focus bakabilirsin, giant bakabilirsin, sedona düşün derim, Salcano xrs 030 apex gayet iyi bi bisiklet. Sonradan donanımı yükseltmek veya kadroyu değiştirmek gibi işlemler öyle sandığın gibi kolay olmuyo. Almışken fiyat/performans bişey al konuyu kafandan uzun süre uzaklaştır. İdeal shimano fiyat/performans donanımı 105 settir unutma... Sram a gelicek olursak apex-rival karışımı olabilir.Jant se en önemli parçalardan biridir ki salcanonun üzerinde aksium jant set var ve gayet iyidir...

Geri