Scudo Sports

1.600 Lira Yol Bisikleti Tavsiye Son Donemec

Cagkan Dur

Forum Demirbaşı
Tepki
77
Bisiklet
Trek
elimde 1.600lira butce var son kez bir yorum vs almak istedim.
2.elde olabilir temiz olduktan sonra.
boyum 178.
yol bisikleti ariyorum.
forum ilanlarinin coguna baktim ama icime sinen fazla bisiklet olmadi.
tavsiye edeceginiz markalar modelleri bekliyorum

Scudo
@cagkan dur
Çağkan Bey benim bugün aldığım ve denediğim Mosso yu tavsiye edebilirim öğlene doğru konu da açıcam 1400 lira full sora 8.75 kg . Peşin de fiyat farkı her zaman var ben peşin aldım :D .

sizin yorumlariniza bakayimda ona gore belki sifir olarak mosso dusunebilirim.

arkadaslar bu nasildir?
masa karbon diyor satici biraz daha indirim yapabilirim diyor.
(link)

@cagkan dur

kadrosu sana uygun o zaman pazarlık yap ama fatura ve garanti belgesini de unutma

bakalim konustuk az birsey daha indirebilecegini soyledi hayirlisi denk gelirse olabilir gidip gormem gerekiyor

Çağkan Bey ben de konuyu az önce açtım. Fotoğrafları da paylaştım bakabilirsiniz :)

düşünürseniz https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=119597 şunu belirtmeliyim ki sora sistem 2013 model yılıdır, eski model soralar da 2 kol sistemi yoktu, geçen senenin tiagrasıyla bu yılın sorası shimanonun dökümanlarını inceleyince 3 aşşagı 5 yukarı aynıdır. almak isterseniz kargo ücreti bana ait olarak satabilirim. ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirsin,

arkadaslar salcano xrs 030 apex hakkindaki dusuncelerinizi alabilirmiyim acaba?

tesekkurler kendisi ile iletisime gectim.
bu paraya sifir olarak alabilecek birsey bulamiyorum piyasada dolar vs yuksek.

2.el olarakta temiz kullanilmis en aizndan forumda olan baska modelde yok gordugum kadari ile.
sanrim salcanoya sahip olacagiz

arkadaslar birde kackar bisiklette Scott Speedster 60 buldum 1.800lira lsite fiyati suanda ama indirim ile alinabilir
acaba bunu alip ilerde masa ve donanim olarak yukseltmek ne kadar mantikli?

@cagkan dur

benim de istediğim bisiklet kadro maşa jant donanım hepsi çok iyi

kadro açıları çok önemlidir.buna ek olarak üretim süreci yanı aliminyum karışımı kaynak kalitesi, karbonsa hammaddenin kalitesi işçiliği..Bu yüzden bisiklet konusunda tecrübeli firmaların geliştirdikleri ve ürettikleri kadroları tercih edin. giant, scott, cannondale, specialized gibi...

Not: herkez zaten taywan da yaptırıyor lafına kanmayın. büyük firmalarda tabiki taywanda yaptırıyor ama yüksek kalitede olması için gerekeni de yapıyor. ek olarak yarış koşan firmaları seçerseniz dahada iyi olur.

kyhan bey bilgileriniz icin tesekkur ederim fakat elimdeki butce ile soylediginiz modellerin 2.elleri zor bulunuyor sifiri hesaba katmiyorum bile.
mecbur 2.elde butceye uygun daha iyi seyler bakmaya calisiyirum.

xrs 030 apex alip kadro ve masasini ilerde degistirmek istesem yeni kadroya full apexi tekrar taksam nasil olur acaba?

Geri