Scudo Sports

1.500.000 bisiklet geri çağrılıyor.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
(link)

Konu güvenlik, bizde olsa laf hazır "abime bir şey olmaz" olduğu zamanda babasını bile tanımaz.

• Access

• Breezer
  • Cannondale
  • Civia
  • Diamondback
  • Felt
  • Fuji
  • Giant
  • GT
  • Haro
  • Jamis
  • Novara
  • Norco
  • Raleigh
  • Ridley
  • SE Bikes
  • Specialized

Disk frenli bisiklet sahipleri konuyla yakından ilgilenip, gerekli yerlere başvurmaları lazım. Allah korusun her an sıkıntı çıkma durumu var ki 1.500.000 bisiklet geri çağrılıyor.

İngilizcesi olan bir arkadaş konuyu özetliyebilir mi?

Tam detaylı bilgilendirme linkte.

(link)

Scudo
Disk frene karsi oldum olasi bir alerjim olmustur. Bak haksiz degilmisim.

• Beğen
Tepkiler: Berkec.
@Kuzey Ege Tehlike inanılmaz boyutta. Bir kişi bu sebeple yaşamını yitirdiğinde kesilecek cezalar milyon dolar boyutunda olunca hemen geri çağırıyorlar. ki en doğrusunu yapıyorlar.

quick release'i açtığınızda mandalın ucu diskin arasına giriyor ya da çok yaklaşıyorsa başın belada diyor. bugüne kadar hiç kendi kendine açıldığını görmedim fakat açılırsa cidden kötü olabilir o şekilde. gösterdiği mandal shimano'nun alt serilerinin mandalına benziyor, şu an xt kullanıyorum ve xt'deki mandal ile disk arasında baya mesafe kalıyor.

Bu durumda olanlar, QR'ı söküp, mandalı sağa bakacak şekilde tekrar takarsa çözüm olabilir

Sorun mandalla disk arasindaysa mandali diger taraftan taksak nasil olur? Carraro big 827 kullaniyorum ve mandalla disk ayni tarafta.

@Asusmune
Okumustum zaten ama kontrol etmedim bisikletimde. En iyisi ve guveniliri mandali diger tarafa takmak olmaz mi? Cunku kilometrelik dağ inisleri yapiyorum boyle bir seyin basima gelmesini dusunmek bile istemiyorum.

İyi sıkılmış bir mandal neden giderken birden açılsın ki ? garip geliyor kulağa.

ben geri çağırma olcağına inanmıyorum

Mosso 3.29 HD kullanıyorum. Üzerindeki shimano marka "quick release" mandallar sonuna kadar açılsa bile diskle arasında 2cm mesafe var. Tam açık pozisyonda mandal ve disk paralel durumda. Eğer videoda dediği gibi mandal tam açıldığında diske temas ediyorsa o zaman mandalı ters çevirip takın, disk tarafında olmasın. Eğer tam olarak açıldığında jant'a sürtmüyorsa sıkıntı kalmamış demektir...

Bizde bir şey sandık.

Geri