carraroyu bende gördüm baktım ama salcanoda rock shox maşa var . sedonna düşünmüyorum vites ve fren sistemini sevmiyorum bianchi de salcanodan pahalı ve farkı yok belki eksiği var
Merhaba can bey, 1200TL bütçe ile alınabilecek piyasadaki en iyi bisiklet salcano ınsomnıa 40'tır. Fiyatı 1185TL'dir ama peşin alırsanız 1000TL'ye kadar bulabilirsiniz, salcano komponent kullanımı açısından en titiz ve düzgün markadır, salcanodan şaşmayın, diğer markalar, marka satarlar ama kalite satamazlar, satarlar fakat fiyat 4-5 kat olur ozamanda yine salcano devreye girer 2013 assos serisinden eş değer bir model ile yüne diğer markalarla yarışır,
çok ama çok haklısınız ali bey adamlar gerçekten iyi işler başarmış çok elit parçalar var fakan nerden alıcam nerde bulucam bi fikrim yok siz nerden aldınız acaba
@Can Yoltar
Ben daha almadım fakat bir salcanoda ben almayı düşünüyorum şuan para biriktiriyorum istanbul gibi büyük bir şehirde heryerde bulabilirsiniz fakat önemli olan 2013 olanını birde ucuz olanını bulmak bunlara dikkat!!!
Biraz araştırın, forumdan arkadaşlarda bu konuda size yardımcı olacaklardır, bol şanslar dilerim.