@Tolstoy ilk başlarda bende öyle düşünmüştüm fakat basınç ölçüsü o göstergedeki insan 50-60 a alınca daha fazla hava verecek sanıyor fakat sadece basınç artıyor lastik ne kadar küçülürse basınç o kadar artıyor yol bisikletlerinde 100 küsür basıyolarmıs
Günaydın arkadaşlar. Öncelikle bisiklet ön teker için taşıyıcıyı Sahibinden com' dan sipariş verdim. Sonra internetten Çanta bakmaya başladım. Ön teker heybesi satışı yok denecek kadar az. Olanlarda anasının gözü gibi fiyatlarla satılıyor. Nasıl Yaparım diye düşünmeye başladım. Ondan sonra kullanmadığım bir valiz aklıma geldi. Sağ ve sol fermuarlı yanlarını keserek Çanta gibi kullanabilir miyim diye düşündüm. Daha sonra montajını yaparken yırtılmaması için yine çantanın Altın'da bulunan sert mukavvayı kullandım. reflektörlü yelek Alıp çantaların yüzeyini kaplayacak şekilde kestim ve yapıştırdım. Elimdeki malzemeleri kullandığım için bana bedava ya geldi
Ben de haziran boyunca uygunum. Gönlüm İstanbul-Ordu diyor ancak Sinop'a olan kadar olan kısım araçla bile çok yorucu, bisiklet ile düşünemiyorum.
Belki Çanakkale'den başlayıp, İzmir'e inen 4-5 günlük bir tur olabilir eğer uyarsa.
@Ertunç Öner
Merhaba forum aracılığıyla arkadaşlarlar tarafıma ulaştı ve güzergahı askıya aldım. Gölyazı- Kuşcenneti ne kadar beraber gideceğiz ben oradan Antalya ya doğru devam etmeyi düşünüyorum. Uyarsa sizde eşlik edebilirsiniz
@canayaz0734 çadır konusunda 2 pollü ve sabitlemeden ayakta durabilen modelleri tavsiye ederim daha kullanışlı oluyorlar tur sonrası fotoğrafları ve tur hikayenizi bekliyoruz... Kazasız belasız keyifli turlar.
Evet arkadaşlar öncelikli tur güzergahı aşağıdaki gibidir. Tur ayın 14 ümde başlayacaktır.
1.gün eskihisardan feribotla mudanya- gölyazı 40 km
2.gün gölyazı- kuş cenneti 73 km
3. gün kuş cenneti-bandırma yarımada turu 75-80 km
4-5.gün arkadaşlar bursaya dönüp feribota binecekler ben tura devam etmeyi düşünüyorum
@air28-3 turda çadırı bağlayacak yer bulamazsanız kendi başına duran çadır candır... Hava sıcak olunca sadece iç tente ile yıldızlara karşı uyunur efil efil..... yani yarım kilo için çadır sabitlemeyle falan uğraşmazdım yabii tercih meselesi.... @erkantuc hoş ve keyifli bir rota iyi turlar....