Taşıma demirini Sahibinden com daki #213881510 ilandan aldım. Tavsiye ederim çok iyi. Tasıma çantası internet te çok Pahalı. Bu nedenle kendim yaptım. Fotoğrafını eklemeye çalışacağım. Hoşuna giderse nasıl yaptığımı anlatırım
Oldukça yorucu ve uzun bir tur olacağı belli. Keşke ben de işten güçten vakit bulup bu tura katılabilseydim o açında işten ayrılmış olsanız da bu açında bakıldığı zaman sizi kendime göre şanslı görüyorum. Şimdiden size iyi yolculuklar, güzel kareleri paylaşırsınız artık burdan
Arkadaşlae yapmayın,etmeyin gövünüzü sevemeyim 2.20 lastik nedir tur için bütçeniz varsa alın Schwalbe Marathon Plus yada Tour için olanını rahat rahat gidin patlatmazsınızda yada bütçe azsa Rubena APS'li olanlara yönelin ama kendinize eziyet etmeyin.
şartlar uygun olsa idi (iş güç işyerinden izin vs.) en azından yolculuğunuzun bir kısmında sizinle beraber pedallamak isterdim. buna rağmen bu tura başladığınız zaman burada paylaşırsanız konunuzun takipçisi olacağım
Ben 32 falan basıyorum havayı. Lastik baya şişiyor. Daha fazla bassam patlar diye çekiniyorum açıkçası. Arabalar geliyor onlarda 32 basıyor. Bi kere gürsel Akay 60 hava basmıştı ama bilemiyorum.
@Tolstoy
Ilk arkadaşımla hava basmaya giderken 5 felan bararız dimi sonuçta ben arabamın koca lastiğine 31 basıyorum demiştim o geldi aklıma sonra 30 A Alıp basınca vay bee demiştim )