Scudo Sports

1-2 basamak,kaldırım çıkma ve merdiven inme teknikleri.

evet,gaziantepteki bmx ci abilerimiz bunny olayını bitirmiş,çok iyiler

Scudo
http://img138.imageshack.us/img138/9673/s30211530001sm0.jpg

cemaat peşinde olabilir arkadaşın .bulurlarsa kimse alamaz ellerinden :)

bizim apartmanın girişindeki merdivenler 12-14 arası bişi ben on tekeri 7 basamak cıkarabiliyorum orda kalıyo sonra tabiki dusus ama
inisler bana cok basıt geliyo dusuk basamaklı(basamak yukseklıgı az)nekadar uzun olursa olsun inebiliyorum yuksek basamaklı ise en fazla 16 basamak denedim

2 gün önce 13 basamak yukarı çıktım ( yan yan değil ağırlığımı geriye vererek)

Yikildi mi cami? :rolleyes:

Pardon da, ben bu forumda kimseye eksi rep basmadim henuz...
Sadece sordum.. Bombos camii sonucta...

Genelde kimse olmadigi icin, bahcelerinde hareket calismak daha az zarar verebiliyor cevrediklere;)

@lakluk

arkadaşım delimisin nesin,noldu şimdi biz oraya zıplayınca,bi tane kötü yanını söyle bana,neymiş bakalım çok merak ettim.ayrıca içini rahatlatacaksa o resimden bi 15 dakka sonrada içeri girip öğle namazımızı kıldık.

arkadaşlar,bahsettiğiniz konu bence çok önemli! ben daha doğrudüzgün kaldırımlara çıkamıyorum bile..ve sinir oluyorum kendime..konuyu gündeme getirdiğiniz için teşekkürleeerrrr!!

ben korka korka 11 basamaklı merdivrenden iindim inerken ellerim tirtir titriyodu bisikletde normal bişey sizinkiler qibi değil ondan sonra ön çatalım kırılmıştı bende bi tane amasörlü çatal aldım bisikletime:D:D:D

bi keresindede 4 basamaklı merdivenden çıktım çıkmak kolay merdivenin üstüne son hız gidecen bırak bisiklet kendi çıkar ama merdiven basamakları qeniş olmasın ön şambel patlayabilir...

wagner arkadaşıma bende katılıyorum önemli olan düşünüp bize yazması kamil sen böyle paylaşımlara devam et

@burnout_54

Burnout_54 seni tebrik ederim. Galiba namaza geç kalmış gibi bir halin var:) Neyse Allah kabul etsin. Bu hareketlerin darısı bizim başımıza. Sen bu gidişle o hızla minbere kadar çıkmada :)

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
vites 4 de son sürat gel ve freni yavasca sık ve merdivene gelince yüklen yeterlidir

paylaşım için teşekkür abi sen uçuyosun ya wallahi kolay kolay yapılacak bişeye benzemiyor

slm ben biraz yeniyimde gerci bisiklet hakkında tecrübelerim var kamil arkadaşımızın anlattıklarını yapabiliyorum ama yinede teşekkürler

arkadaşlar birde merdivenleri paralel çıkma var (amatör olarak uçup kaçmadan)
bisikleti incitmeden çıkmak için hızınızı azaltıp yüksekliğe yanaşın belli miktar yavaşlayınca ön frene basarak durun kalkan arka tekeri kaldırıma indirin önüde direksiyonu kaldırıp koyun böylece rahat bi çıkış yapmış oluyorsunuz ama durmak zorundasınız :-(

Bana merdiven cikma kaldirim cikma ve inmeleri gosterirseniz cok sevinirim :):):)

Geri