nonsteril
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 728
- Bisiklet
- Tern
Merhaba arkadaşlar 1 mayısın cuma günü olmasını fırsat bilerek küçükte olsa bir tur yapmayı düşünüyorum inşaallah. Eşlik etmek isteyen var ise mesaj atsın.
Tur rotasını özetleyecek olursak ;
- İzmirden Aliağaya İzban ile gidilip tura Aliağa dan başlanacak.
- Herkes tur için gerekli olan malzemeleri ( çadır,tulum vs. ) yanında getirecek.
- Yemek olayı lokanta vb. yerlerde halledilecek.
- Amaç hızlı gitmek değil bisiklet ile gezmektir. Bu sebeple mesafeyi kısa tuttum.
- Tura katılacak arkadaşların ortak isteğine göre çandarlı, bergama ve çevresi de tura eklenebilir.
- Ayvalık tan Aliağa ya dönüş pazar günü olacak (Yaklaşık 100 km). Akşam 8 gibi Aliağa dan İzban ile İzmir e dönülecek.
Not: Tur ile ilgili tavsiyelerinizi yada size uyan alternatif tur planınızı paylaşırsanız sevinirim. Kesinlikle katı bir tur değil
Amaç 3 günlük bir tatili stressiz bir şekilde geçirmek.
Tur rotasını özetleyecek olursak ;
- İzmirden Aliağaya İzban ile gidilip tura Aliağa dan başlanacak.
- Herkes tur için gerekli olan malzemeleri ( çadır,tulum vs. ) yanında getirecek.
- Yemek olayı lokanta vb. yerlerde halledilecek.
- Amaç hızlı gitmek değil bisiklet ile gezmektir. Bu sebeple mesafeyi kısa tuttum.
- Tura katılacak arkadaşların ortak isteğine göre çandarlı, bergama ve çevresi de tura eklenebilir.
- Ayvalık tan Aliağa ya dönüş pazar günü olacak (Yaklaşık 100 km). Akşam 8 gibi Aliağa dan İzban ile İzmir e dönülecek.
Not: Tur ile ilgili tavsiyelerinizi yada size uyan alternatif tur planınızı paylaşırsanız sevinirim. Kesinlikle katı bir tur değil