Scudo Sports

1-2-3 mayıs / izmir-ayvalık

nonsteril

Forum Demirbaşı
Tepki
728
Bisiklet
Tern
Merhaba arkadaşlar 1 mayısın cuma günü olmasını fırsat bilerek küçükte olsa bir tur yapmayı düşünüyorum inşaallah. Eşlik etmek isteyen var ise mesaj atsın.
Tur rotasını özetleyecek olursak ;
- İzmirden Aliağaya İzban ile gidilip tura Aliağa dan başlanacak.
- Herkes tur için gerekli olan malzemeleri ( çadır,tulum vs. ) yanında getirecek.
- Yemek olayı lokanta vb. yerlerde halledilecek.
- Amaç hızlı gitmek değil bisiklet ile gezmektir. Bu sebeple mesafeyi kısa tuttum.
- Tura katılacak arkadaşların ortak isteğine göre çandarlı, bergama ve çevresi de tura eklenebilir.
- Ayvalık tan Aliağa ya dönüş pazar günü olacak (Yaklaşık 100 km). Akşam 8 gibi Aliağa dan İzban ile İzmir e dönülecek.

Not: Tur ile ilgili tavsiyelerinizi yada size uyan alternatif tur planınızı paylaşırsanız sevinirim. Kesinlikle katı bir tur değil :) Amaç 3 günlük bir tatili stressiz bir şekilde geçirmek.

Scudo
İzmirdeki herkes 1 mayısta meydanlarda herhalde :) Eşlik etmeyi düşünen yada aynı günlerde farklı alternatifi olan yok mu?

@yüksel eken

O tarihlerde ben de düşünüyorum birşeyler ama aynı dertten muzdaribim. Fethiye-Kaş niyetim var bakalım. İnşallah istediğini yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
arkadaşımla beraber katılabiliriz turunuza uygunsa ?

• Beğen
@Mert Ahçı Merhaba 26 nisan da tam olarak kesinleşecek. O zaman bilgi veririm ayrıntılar konusunda.

şu ev taşıma olayını bir halledeyim. Ondan sonra gircem izmir tuırlarına. Rota çok güzel fırsatım olsaydı... İyi pedallar

• Beğen
Abi bende katılmak isterim ama çadır falan sıkıntı ee 2 gece konaklama olcak illa ki başka gereçlerde lazım onlar ???

• Beğen
@erciye Konaklama olacağı için doğal olarak çadır şart. Bunun yanında havalar henüz çok sıcak olmadığından gece uyku tulumu gerekli. Bunları gaziemir decathlondan uygun fiyata alabilirsiniz. Çadır 70, tulum 20 tl gibi birşey. tur konusuna gelince; Henüz kesinleşmedi. Birkaç işim var onları halledebilirsem inşaallah 1 mayısta yoldayım. Katılmak isteyenlerle bir akşam toplanıp tur ile ilgili ayrıntıları konuşuruz.

@erciye burak kardeşimizin çadırı varmış istersen beraber kalabilirsiniz

Yüksel bey telefon konuşmamıza istinaden bisikleti bakıma verdim tekrar ışıklar vs. takıldı.

Yarın akşam görüşmek üzere tur konusunu yarın akşam yüz yüze konuşuruz zaten.

• Beğen
Katılmak isteyen arkadaşlar turumuz inşaallah bir aksilik çıkmazsa kesinleşmiştir. Çarşamba(yani bugün) akşam 6 gibi konak civarında buluşup beraber kısa bir tur yapmayı planlıyoruz. Katılmak isteyen özelden mesaj atsın numaramı vereyim.

@erciye çok geçmiş olsun kardeşim. İrtibat halinde olalım. Daha sonraları yapacağımız turlarda beraber oluruz inşaallah.

• Beğen
Tepkiler: erciye
@erciye

@yüksel eken

Aynen irtibat halinde olalım görüşmek üzere çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar bu arada rota veya planlamayı yaptık ancak katılmak isteyen olursa tekrar konuşup anlık olarak olan değişikliği yapabiliriz.

Şimdilik cuma sabahı Konak vapur iskelesinde 07:40'da buluşup Bostanlı'ya geçiyoruz ve Sasalı üzerinden devam ederek eski Foça - yeni Foça gibi devam edeceğiz bir gecelik kamp olarak bilginize.

Katılmak isteyenler irtibat kurabilirler Burak Bulut 0544 535 36 35

• Beğen
Tepkiler: erciye
Geri