Scudo Sports

1-11 Agustos İstanbul-Bodrum

Tur devam ediyor. Bugun Kusadasi-Akbuk arasi pedallanacak. Yollardan katilimlarinizi beklerim

Scudo
eylül son 2 haftası oralardayım, en güzel koyların rotalarını bekliyoruz

kazasız belasız sürüşler dilerim,

Allah kaza'dan ve bela'dan esirgesin..

Herkese merhabalar uzun süredir siteyi takip ediyorum yaklaşık 2 ay önce btwın rockrıder 540 aldım günde ortalama 40-50 km civarında bisiklet sürüyorum hayalim olan bisiklet turuna hazırlık aşamasındayım istanbuldan başlayarak tekirdağ,edirne,ecaabatdan geliboluya ordan bozcada,edremit,ayvalık,dikili,foça,urla,çeşme,seferihisar,kuşadası,söke,didim,milas ve bodrum zamanım yeterse kendimi iyi hissedersem antalyaya devam edebilirim tabi bunlar merkezler köyle küçük ilçelerede tabiki giricem toplamda 18 günüm var ortalama hedefim 1000 km ama bu 1300 kmye kadar çıkma durumum var konaklama olarak da 2 gün çadır 1 gün pansiyon olarak kafamda belirledim kamping alanlarım belli nerde ne kadar konaklıycağıma kadar karar verdim yol tavsiyesi olan veya başka bir bilgi vermek isteyen yazarsa sevinirim bu arada boyun 193 kilomda 125 civarında ama senelerdir sporla uğraştığım için hantal biri değilim günlük 50 kmlik yolları çok kolay bir şekilde yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Geri