Scudo Sports

09 Mayıs Yuvacık Barajı Kahvaltı keyfi

esas ben teşekkür ederim, hızıma yetişebildiğiniz için :)
görkem biz 17:30 trenini idare ettik senin için :) çok şeyler kaçırdın gerçi :)

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Scudo
@RSY Ersoy

Evet, anneme hediyesini verip anneler gününü kutladım. Birlikte vakit geçirdik. Çok iyi oldu.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
umarım olmaz ama sizlerin kasksızdım bu haldeyim mesajlarınıza geçmiş olsun mesajı yazmak zorunda kalmayız. birde bu güvenlik konusu ve bu konu ile bisiklet forumda dalga geçilmesi hoş değil.

@RSY Ersoy

Evet yaww. 19. mesajım Yazımın sonuna bunuda eklemeliydim

@turanza

KASK takmak istemeyen takmaz ama dalga geçmeniz hiç hoş değil. Biz kendi hayatımıza değer veriyoruz. Siz isterseniz kasksız yola çıkın isterseniz zincir takoz çekme halatı alın hiç önemli değil ama kask takan insanlara takma demeniz ve dalga geçmeniz çok yanlış.

@RSY Ersoy

Duygularıma tercuman olmuşsun kardeşim :D :D :D

@Ahmet Bolgi

Size yüreklten katılıyorum ve maalesef hala bunlarla uğraşıyoruz. Biz kask ın ne derece çnemli olduğunu ya birinci elden acı tecrubeyle öğrendik ya da yılların tecrubesine biat ettik. Ama hala yok kask takmayın yok can yeleği giyin gibi şeylerle uğraşmak oldukça can sıkıcı. Umarım bu arkadaşımızın başına kötü bir hadise gelmez de hep böyle dalga geçmeye devam eder.

@GÜL TEKEŞ

ben şahidim hızına en arkadan hep ben geldim hep benim önümdeydin yetişemedim bi türlü:D :D

• Beğen
Tepkiler: GÜL TEKEŞ
Geri