ARKADALAR ANIZ YANGINI VE ONU İHBAR NASILDI AMA...İTFAYİYE 20 DAKİKA DEDİK AMA 15 DAKİKADA DAMLADI OLAY YERİNE VALLA HELAL OLSUN ....umarım iyi bir ceza uygulaması olmuştur anızcılara:boese157:
Eğlenceli bir gezi olmuş galiba tebrik ederim.
(link)
sitesini kullanıp güzergah ve yükselti verirseniz gidilen yerler için yardımcı olurdu. Geziye nereden başlap nereye vardınız anlamak mümkün değil. Kolay gelsin.
Sevgili Bahadır kardeşim.
Güzel bir tur olmuş.Bisikletlerin ağır oluşu yorgunluğunuzu arttırsa da pes etmeyin sakın.Gerçekleştirdiğiniz tur gerçekten çok önemli.Pek çok genç 500 metre yürümeye üşenirken siz bisikletinizin ağırlığı her ne olursa olsun pedal basmayı seçen özel gençlersiniz.Sonuçta turu yapan bisiklet değil asla.Yüreğiniz..
Ben de bir kez sizin bisikletinize benzer bir bisikletle Bursa-Ç.Kale-Ayvalık ve İzmir turu gerçekleştirmiştim.Konfor olarak eksik olsa da tadı damağımda kalan bir turumdu o faaliyet. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=32485
linkinde o turu ve bisikletimi görebilirsiniz. Önemli olan bisikletinizin markası modeli değil.İçinizdeki coşku,keşif duygusu,sınırlarınızı zorlama, doğa sevgisi,yüreğinizdeki tutku...Önemli olan şeye siz zaten sahipsiniz.Kutluyorum sizi.Daha çok fotoğraf çekin yeni turlarınızda .Emre,Cihat ve Anıl'ı da kutluyorum.