Scudo Sports

08-09 Kaçkar Bisiklet Kış Antreman Yarışları!!!!

Scudo
Dershaneyi vs atlatıp katılacağım. Heyecanla bekliyoruz. :)

bence bu sene bu antreman yarışlarına ara verecekler
inşallah yanılıyorumdur arkadaşlar gecen sene bu zamanlar son yarışı koşuyorduk bir aksilik var bence bakalım hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: ErkanEmanet
ben geçen hafta yusuf ile konuştuğumda yapacaklarını fakat beşiktaş belediyesi ile de destek için arayışta olduğunu söyledi inşallah yapılır en kötü yarış en iyi antremandan iyidir

Kriz kesinlikle herkesi vurdu :(
Bu dönemde "destek olmadan" hiç kimse böyle büyük bir organizasyonu sırtlamamak istemiyor olabilir, normaldir.. Bu noktada belediyelere çok önemli iş düşüyor ama onlara projenin tanıtılması falan lazım buda zaman alıcı bir iş bu yüzden de aksıyor olabilir bu sene işler..
Aslında federasyon veya bisiklet il temsilciği dolayısı ile gsim desteklese keşke ama nerde.. :(

İnşallah bu konuşmaların hepsi yalan olur da herşey düzene girer.. Bende ilk bisiklet yarışıma girerim..

Kaçkar kış yarışları artık gelenekselleşmiştir, yapılmaması düşünülemez bile, mutlaka yapılacaktır, zaten en kötü ihtimal yarışçılardan alınan katkı payı ile masraflar bir şekilde halledilir, belki sponsor zorluğu yaşanırsa ödüller azalır biraz...

yokmu yarışın yapılıp yapılmayacağı yada yapılıcaksa ne zaman olacağı izin filan almak gerekse şöle bir toplanıp gidelim:)

yapılsada gelsek ankarada yarışlar bitti canımız sıkılıyor

ne ooo cumhur bakıyomda pek yarış meraklısı olmuşsun italya yapılıyor bu hafta atla bisikletine git... :) ben gidecem önümüzdeki hafya gel önüme bin senide götürim...hahahahahahha:D

ulneee cumhur çok özledim seni....

• Beğen
Tepkiler: Cumhur Boyraz
bugün yusuf ile konuştuğumda bana aynen hakan kardeşimin yazdıklarını söyledi tarih olarak 21,12,2008 gibi düşünüldüğünü ancak ambulans ile bisikletcilerin nakli için beşiktaş belediyesi ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi artık bundan sonra herkes üzerine düştüğü kadar bişeyler yapmalı diye düşünüyorum herhangi bir haber durumunda buradan ilan edilir

Geri