Scudo Sports

08-06-2014 Silivri - Tekirdağ - Silivri turu (140 km)

Emrah GÜLEZ

Forum Demirbaşı
Tepki
171
Bisiklet
Merida
İyi günler arkadaşlar

Hafta sonu Silivri - Tekirdağ - Silivri (140 KM) tur planlamaktayım.
Hava: Güneşli
Sıcaklık:29 ºC

Silivri Kipa AVM önünden saat 08:00 de başlayıp. Sahil üzerinden Tekirdağ' a gideceğim.
Silivri yolu 5-6 km boyunca idare eder kalanında sıcak asfalttır emniyet şeridi geniştir.
Tekirdağ turunda Marmare Ereğlisinde dinlenilecektir.
Tekirdağ da yemek molası yapıp döneceğim.

Rota

Aşağıdaki link' e tıklayabilirsiniz.
(link)
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/p206x206/10402407_10203952089952678_800539062484230330_n.jpg

katılmak isteyen arkadaşlar

(link)

Scudo
İyi pedallamalar diliyorum Emrah. Umarım yanına yoldaş bulursun.
Bu arada, gidilen yolun aynı rotadan geri dönülmesi sıkıcı olabilir, alternatif dönüş bulsanız belki daha zevkli olabilir, tabi varsa.

Öncelikle teşekkür ederim. Çorlu üzerinden dönüşü yapabilirim farklı bir güzergah olarak orası var. Sahil manzarası hoşuma gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: kıvrak
Ben istanbul da otururken, hiç batı tarafına gitmemiştim, kardeşime "hadi gel bir Tekirdağ yapalım" dedim, arabayla, meşhur tekirdağ köftesi yer döneriz diye karar verdik. O da ne, tekirdağ köftesi sarımsaklıymış, yemedik.. Ama eski Tekirdağ çok hoşuma gitmişti, kadim bir havası vardı.

Tekirdağ güzel bende Tekirdağ köftesini çok beğenmiyorum gittiğimde satır köfte yiyorum.

Tur arkadaşım Cihan Soyugazi arkadaşımın isteği üzerine 14-15 haziran da çadırlı yalıkoy turu yapacağiz bu tur iptal oldu Yalıköy turuna bekleriz yarın tur bilgilerini aktarıcağım.

Bu turu bu haftasonu pazar yapacağım 08-06-2014 tarihinde saat 12:00 de başlayıp 18:00 da bitirmeyi düşünüyorum.
Taner hocam turuma beklerim

büyükçekmece çıkış yapmış idik tekirdağa ,
dönüşte yolun daraldığı yerler var idi aslında çok iyi parkur
eğimler 10 üzeri değil gerçi ,
ama genede zevk almış idim
dönüşü bi halletseler iyi olacak gidişte emniyet şeridi geniş sayılır,,

Kudret bey ben bu turu çoğunlukla pazar günleri yapıyorum yolların daralması ve emniyet şeridinin olmaması büyük sıkıntı sizin performans turlarınızı takip ediyorum inşallah bir gün sizinle de tur yaparım.

Kınalı-maxi arasında hiç emniyet şeridi yok.İki araç bile yan yana zor sığıyor çok tehlikeli,mümkün olduğunca yazlıkların yan yollarını kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Emrah GÜLEZ
Teşekkürler uyarınız için öyle yapabiliriz haklısınız.

Bu tura 13:30 gibi başlayacağım sebebi de merter decathlondaki lastik değiştirme ve akort ayarı eğitimini izlemeye gideceğim

Geri