Scudo Sports

08.01.2011 İstanbul-Silivri-İstanbul

Sevgili orhan bey ayaklarınıza sağlık bu tur resimlerini bizlerle paylaştığınız için teşekkürler naçizane size ve uğur beye bir şey söylemek istiyorum sizin kullanmış olduğunuz kasklar yazlık kasklar delikleri çok büyük hava girişi çok fazla olur kışlık kaskların delikleri küçük ve kask üzerinde çok az delik vardır artı deliklerin içlerinde ince tülbent dediğimiz gibi gelen rüzgarı engellyiciler vardır bunlarda sizin başınızın üşümesine engel olurlar ama bu kasklada benim başım üşümüyor derseniz buda sizin bileceğiniz bir şey şayet başınız üşümeye başlarsa vücudunuzun her yeri sırası ile üşümeye başlar saygılar ali baba

Scudo
@Uğur Demirtaş

Uğurcuğum ben onu dönüşte çözdüm. dikkat ettiysen yol kenarlarında tuz kalıntıları vardı. Karayolları gece buzlanmayı önlemek için tuzlama yapmış. Yol kenarındaki tuzlu su paçalarımızda beyaz, daha doğrusu gri izler bıraktı. Dikkat edersen sağ paçamızda daha çok, sol paçamızda ise daha az.
Eğer o tuzlama yapılmamış olsaydı muhtemeldir ki devebağırtandan inerken artistik buz patencilerini kıskandıracak figürler çıkardı bizlerden. Silivriden çıkışta yanlış yola girdiğim için kendimizi bir anda E5 e paralel sakin bir yolda bulduk ve buda çok iyi oldu. E5 e girelim mi dediğimde neden abi biran önce girelim dedin anlamadım. Ne güzel gidiyorduk o yolda. sadece arada bir köpekler havlıyordu. :)

@ali albut

Ali Bey uyarınız için çok teşekkür ederim. Uğuru bilmem ama benim başım hiç üşümedi bunun nedeni de yaz kış kaskın altında buff kullanmam. Bu turda kulaklarımı da örtecek şekilde taktım. Buff kışın soğuktan koruyor, yazında kaşlarıma kadar indirdiğimde gözlerime ter girmesini engelliyor.

Orhan abi tur süper olmuş. E5 bence de tehlikeli ama başka yol yok. Bir gün Çatalca çevresine tur yaparsan bende gelmek isterim. Paylaşım için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Ömerciğim günler biraz uzasın Çatalca ve Karaburuna mutlaka tur yapacağım. Hatta talep olması halinde geçen yıl efsane haline gelen Yalıköy'e bile gidebiliriz. Görüşmek üzere.

Orhan bey çok güzel bir tur olmuş ayaklarınıza sağlık fotoğraflarda çok güzel paylaşım için teşekkür ederim:)

• Beğen
@engin güner

Foto açılmama olayını bende çözemedim. Aynı şey bende diğer tur anlatımlarında oluyor. Açılmayan fotoğraflar bir kaç tane olursa tek tek açıp bakıyorum ama bazen pek çok fotoğraf açılmıyor ki işte o zaman çok can sıkıcı oluyor.

@Orhan Kılıç

Tamam... Sizden haber alabilseydim ben de bizim büyükçekmeceli bisikletsever arkadaşları organize edecektim... Neyse başka bir sefere kalabalık tur yaparız... 24 ortalamanıza uyum sağlayamazdım sanırım...
Dediğiniz gibi bu günlerde sabahları 1-2 derece civarında oluyor burada havalar... Görüşmek üzere..:D

• Beğen
@Uğur ŞENCAN

Günler biraz daha uzasın o zaman daha iyi olur. İstanbuldan gelmek isteyen arkadaşlar var. Hem hep birlikte gurup halinde gideriz hemde gittiğimiz yerde biz daha çok kalırız. Karanlığa kalmamak için iki ayağımız bir pabuca giriyor.

Sizi B.düzü civarında gördüm. Bu genç delikanlı Orhan Bey'den başkası olamaz dedim. Güzel paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
@cembarlasic

İltifatınız için teşekkür ederim. Birdahaki turumuzda sizi de aramızda görmek isteriz.

• Beğen
Tepkiler: cembarlasic
harika tur olmuş çekmece avcılar yolu baya sakat. daracık yolda münübüsleri yalayarak ilerlemek mi dersin yoksa karşı yolu tercih edip 6 tane köpekten kaçmak mı ? tercih sizin ... biri çok fena kovalıyor tecrübeyle sabit.... :D

• Beğen
@BULUT ÇELİK

Çekmece Avcılar arası yan yolu ilk kez bu sefer Uğur'un talebi üzerine kullandım. Bundan önceki bütün turlarda E5 ten gitmiştim. Yalnız yeni açılan Avcılar sapağı artık o bölgeyi geçerken sapacak araçlardan dolayı tehlikeli hale geldi.
Askerlik şubesinin civarında 2 köpek havladı. Ben hemen durunca arkadan gelen Uğur zor durdu. Bu sefer dönüşte Ambarlıyı tercih ettik ve çok rahat bir yolculuk yaptık.

• Beğen
Tepkiler: BULUT ÇELİK
@ali kartal

Günler kısa olduğundan çabuk gidip gelmek için haber vermedik. İlerleyen günlerde bu turun tekrarını yapacağız, o zaman forumdan duyururuz.

Sevgili arakadaşlarım harika bir gezi olmuş.140 Km yakın bir yol bir günde bir çok insanın göze alamdığı bir mesafe.Kebaplar,çiğ köftelerde size helal olsun.Fazlasıyla haketmişsiniz.Fotlar harika emek veren ellerinize,pedal basan ayaklarınıza,paylaşan gönlünüze sağlık .Tur bisikletlerinizi çok beğendim.Allah kaza bela vermeden güzel günlerde kullanmanız dileği ile.Hoşcakalın.

Geri