Scudo Sports

07 Mayıs 2011-Pendik-Sipahiler Göleti Turu VİDEOSU

Scudo
@Sedat GÖKÇEK

Artık bende videolara Çanakkaleden devam ederim abi:=) yada siz çekimleirnizi yapın bana gonderin gerisini ben hallederim size:=) Ama o çekimleri yapmakda bi mesele.. neyse ben yeterince bilgi verdim sana sen halledersin benden sonra videoları:=)
Ya da ara sıra gelirsiniz Çanakkaleye ziyaretime birlikte gezer bol bol video çekeriz:=)

Yalnız Sedat abi 32. saniyede köpeği görünce beni arkada bıraktınız az kalsın dalıyodu köpek bana zor yırttım:=)

Sen benim ayda bir gelirim Çanakkale'ye lafımı pek dikkate almadın gerçi ama neyse görücez....

Zaten aramızda fark yoktu ki birden karşımıza çıktı namıssız.... :D:D

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
@Sedat GÖKÇEK

Bu mesajına herkes şahit olsun:=) Gelmeyen böyle olsun mu?:=))))))))))))
Al Ahmeti,Vedatı,Uğuru,Faruku,Mehmeti her ay gel valla..

• Beğen
Tepkiler: mehmet ankaralı
@Eren AYDIN

Amaaa geldiğimde de yok şöle oldu yok böle oldu kıvırır mıvırırsan bende seni burda afişlerim.... :D:D Beni bilmiyomuş gibi konuşuyon :D:D

Kendi adıma söz veririm Diğer arkadaşlar ne durumda olurlar bilemem :D:D gelirlerse hep beraber turlarız..:D:D

• Beğen
@Sedat GÖKÇEK

Tamam abii.. elemanlar gelirse grup takılırız, gelmezlerse bireysel takılırız:=))
Bu haftasonuda yaklaşıyo ultramaratona çıkalım derim:) Balık meselesini de halletmemiz lazım bu hafta:) Yoksa balıklar dolağta kokacaklar:=) Alternatifleri düşünüp konuşalım abi.

@Eren AYDIN

Nesne kullanmayı bir türlü öğrtemedim sana :D:D. Ben 14'ünde yokum 3 aylık değerlendirme toplantımız var... Pazar günü için bakarız...

• Beğen
Evet abi nesne çok önemli:=)) Grup halinde bisiklete bineriz:=)
Pazar günü Sametin de dediği gibi Delmece yapmayı planlasak güzel olur gibime geliyor. Haftasonuna doğru bakarız gene de..

@Eren AYDIN

çok keyifli bir vidoe olmuş. paylaşım için teşekkürler. bu arada Eren; uydukentte oturuyorum ben de. üniversiteyi de Biga'da senin memlekette okudum. ilk fırsatta tanışmak isterim sizlerle. özel mesaj atamıyorum henüz. mailim: turgaygurses@hotmail.com
selamlar..

• Beğen
@Turgay Gürses

Selam Turgay, Buluşup tanışmak için vaktimiz olacakmı bilmiyorum. Ben Haziran başında Çanakkaleye taşınıyorum. Onumuzdeki haftalarda da tanışınma telaşıydı uzun turlardı derken pek kurtköyde kalacağımı sanmıyorum. Önceki evimde Uydukentte yenişehir mahallesindeydi:)
Siz nerelerde bisiklete biniyorsunuz nerelere gidiyorsunuz? ne zaman biniyorsunuz? Tam olarak nerelerde ikamet ediyorsunuz? Nerede ne zaman nasıl görüşme imkanımız olabilir diye soruyorum?

• Beğen
Tepkiler: Turgay Gürses
@Eren AYDIN

selam Eren,
Öncelikle senin adına sevindiğimi söylemeliyim Çanakkale yaşamak için çok güzel bir yer. ben bisikleti alalı 2 ay kadar oldu uzun süredir binmiyordum. genelde hafta sonları küçük turlara çıkabiliyorum. Kurtdoğmuş, ballıca, göçbeyli taraflarına ya da aydosa gidiyorum . evim uydukentte bintaş marketin sokağında. Umarım sen gitmeden tanışabiliriz.
selamlar..

@Eren AYDIN

Nere gidiyon len bırakmıyom seni bir yere Bende oralarda bir arsa alıp üretim işi ile mi uğraşsam ne yazılım sektöründen sıkıldım artık

Geri