Scudo Sports

07.06.2009 Çevre Haftası Bisiklet Turu Fotoğrafları(İstanbul)

sado

Forum Bağımlısı
Tepki
1.034
Selamlar,
07.06.2009 Pazar sabahı 09:00'da Kadıköy'de Beşiktaş iskelesi'nin önünde buluşup vapurla Beşiktaş'a geçerek Gümüşsuyu üzerinden Taksim'e pedal bastık. Burada bize katılan arkadaşlarımızla Cihangir-Tophane-Karaköy üzerinden Sirkeci-Harem Feribot iskelesine ulaşıp Bisikletliler Derneğinden doslatımızla topluca Harem'e geçiş yaptık.
Güzel feribot yolculuğumuzun ardından Harem'den Kadıköy'e, daha sonra Moda üzerinden Bostancı'ya ulaştık. Buradan polis eskortu eşliğinde Bağdat Caddesi üzerinden Kadıköy Rıhtım'a ulaşarak güzel turumuzu noktaladık.
Rıhtım'da yemek ve ihtiyaç molası verdikten sonra Pedal Sesi İstanbul İl Temsilcisi Mert Kaptan'ın önderliğinde Kanlıca Yoğurt Keyfi gezimizi gerçekleştirdik.
Yoğurt Keyfi'nin hemen ardından Kerem dostumla beraber arkadaşlarımızla vedalaşarak Poyrazköy'e pedal bastık.
Bisikletle dolu bir gün yaşadık hep beraber.
Bu güzel günde emeği geçen, pedal basan herkese teşekkürler.

İşte Fotoğraflar

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
ne de güzel gezmişsiniz..yoğurdun üstüne koyduğunuz ne.pudra şekeri mi.?

• Beğen
Tepkiler: sado
SADO'cum tesekkurler emegine saglik...

Gercekten fotoların; işin renkli yonlerini harika gostermis.
Bu arada gercekten pudra sekerli yogurdu orada yemek gerek:) Diger yediklerimin markasini merak ettim. Bir dahaki sefere mutlaka bakacam. Birde unutmadan; Bir dahaki sefere daha cok su alıp cıkalım:)

• Beğen
@olkjolkj

Evet, Kanlıca Yoğurdu pudra şekeriyle çok lezzetli oluyor gerçekten.

Unutmadan benim favorim HİPOPOTAM KORNALI arkadısın oradan cekilen tum bisikletler:) Kendisini zevkli seciminden dolayı cok tebrik ederim.

• Beğen
@sado
Yalnız o gun biraz abartmıs olabilirmiyiz? Nedersin? Hatırlarsan 1 lt yogurt kasesinin icine konan tüm pudra sekeri kalkarken bitmişti:D Fark ettinmi:D

• Beğen
@OrionForEver

Sağol Kerem'cim.
Bir dahaki sefere su tankeri eskortluğunda çıksak iyi olur aslında.
Hem rüzgarına gireriz:D
Ben Ege turuna çıkarken port bagaja damacana bağlasam nasıl olur diye düşünmeye başladım.:rolleyes:
Böyle bir terlemek yok, böyle bir su içmek olamaz :D

• Beğen
Tepkiler: OrionForEver
@OrionForEver

Abartmak mı?:eek:
Kaseye yoğurttan daha fazla pudra şekeri katma başarısını gösteren tüm arkadaşlarımızı kutluyorum canı gönülden.:D
Afiyet şeker olsun herkese.

• Beğen
sırasıra dizilmis bisikletlei görünce tüylerim diken diken oldu vallahi.. tahmini kaç kişi katılmıstı bu etkinliğe acaba?

• Beğen
darub -scott -bağımsızdır ama amatör pedal sesini ve bisikletliler derneğini destekler-robocop -çavuş steiner

@GiciK eRay ADALI

Tolga(paramedik34) arkadaşımız hiç üşenmedi saydı.:eek:
Feribotta toplam 72 bisiklet varmış.:)

• Beğen
Bak aklıma ne geldi, terden su yapalım:) Kucuk reverse osmoz cihazını bisikletin tekerleğinin donusunden elde ettigimiz akım ile calıstıralım. Kaynak olarak deniz suyu olur ve/ya terimiz olur:D
SOnra içeriz:) Bu arada kesinlik ile bence su tankeri gerek, esasında dün; itfaye arabasının arkasına takılıp vanasını acmak vardı:D Niyse yangınlar olmasında onları oralarda gormeyelim...

Bu arada forumda belki gormussundur soyle bir liste var bence kesinlik ile burayada bir bak:

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=3126

• Beğen
Tepkiler: McMILLERR ve sado
Sado eline ayağına diline sağlık dostum. Valla size helal olsun Yoğurttan sonra birde Poyraz yaptınız..Valla bravo..
BEn korktum aslında şimdi Kerem Bir kase yoğurda iki kase pudra şekeri ekip yedi..Dedim bu kesin yolda uyuyakalır bi tarafa devrilir..Ama sağlam gördüm maşallah :)

Dostum paylaşım için teşekkürler katılan tüm pedalşörlerimn ayaklarına sağlık

• Beğen
Sadocum merak etme kartepenin karları bizim terimizle erir gider iple çekiyorum Kartepeyi isterseniz flama yaptıralım üzerine DARUB (Dağ bisikletlileri rampa gurubu) yazdıralım zirveye ulaştığımızda dikip yemin merasimi düzenleriz.

• Beğen
Yok sonrasında yogurtları bol sulu ayrana cevirdim :) Ama seker gercekten iyi geldi cunku belli bir sure sonra ateşlemeyi hızlandırdı:) Ama yogurt gercekten cok guzeldi. Yogurt seven herkese öneririm.

İyiden daha güzel mükemmel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekürler.Nice sağlıklı,muutlu pedallamalar.

• Beğen
@sado

Harbi kaç kişi vardı bu organizasyonda.Sıra sıra dizilmiş bisikletler çok güzel, içim gitti ;) .

Ayaklarınıza sağlık, süper bir tur olmuş.

• Beğen
Geri