Scudo Sports

06 Ocak Lara Beach Park Kum Ormanı Action

@otec

Yorum için teşşekürler

Sadece ertanın gaz vermesine gerek yok hatta hiç gaz vermeye gerek yok ekip öleki arkadan go go diye bağırınca birden herkez ekşına geliyo başlıyo atlamaya zıplamaya :D

Scudo
Mtb of Turkey

http://img524.imageshack.us/img524/7575/dsc00117ck2zu2.jpg

Antalya da parkur yapacak gönüllüler var mı?
Bence Bu Yaz'a bir parkur hazırlayalım, belediyeden ses çıkmıyoo :)
BU yaz atlamak uçmak için yakın bir yerlere parkur yapılması fikrindeyim
Evt şimdi yorumlarınızı alalım .....

Çok güzel olur parkur. Yazın geldiğimde kullanırım. :p :))

Örnekköy'e yakın bir yerlerde de olabilir. :p

Bu arada örnekköy de oturan varmı ?

@otec

Eyvallah kardeşim.:D Ben arada bir ara gaz çakıyorum.:D :D :D Diğerleride gaz veriyor.Ondan sonra action başlıyor.Denize bi andy girdi.:D

Biz kumsalda kullandık.:rolleyes:

Ama ormana girince ne kum ne çamur bizi durduramdı:D :D :D :D :D

Havalar harika.Hala kısa formayla dolaşabiliyoruz.Hatta denize girmeyi bile düşünmüütüm.:D

Duşlar çalışsaydı giricektim.:rolleyes:

Tuzlu tuzlu binilmez.:D :D :D :D :D

Erolun dediği gibi herkes biribirini fişekledi.
Bişi değil anladı:D
Teşekkürler.

@BMX_rider07

Zeki bey zaten başvuruda bulunucaz dedi.Önce gerekli yerlerden bilgi alıcam demişti dün akşam.Hatırlarsan.;)

Olursa el birliğiyle yaparız.

@batuhany

İnşallah yapabilriz.Belediyeye bağlı.

Arkadaşım belediyeye lara kum ormanında bir projeyle başvurduklarını söylemişti.Motorlar için hemde bisikletler için parkurun kullanılabileceğini söylemişti.:)

Yaza doğru projeyi gerçekleştiriceklerinianlatmıştı.Bizimde yararlabileceğimizden bahsetmişti.

Örnekköye bizim ev 4.5 km mesafede burada.

rampa-parkur yapalım diyenler hakkını vermeli. iş lafta bitmemeli. umarım laf yerine gitmiştir.:rolleyes:

@sutozu

Teşekkürler.

Haftaya yeni maceralrla 2 bölümle karşınıza çıkıcaz.:D :D :D :D

@atahan07

Evet ama söyliyen arkadaş forumdan habersizdi zannedersem.Msn den görüşmüştüm 10 gün evvel.

Yaza doğru belli olur zaten.Bi faaliyet yapıp yapmadıkları.

Bu arada Zeki bey de başvurulara başlar en azından arkadaşın dediği iş olmazsa belki bizim proje olabilir.

Başvruyu ben başlatıcam demişti.:D :D :D :D :D

Haftaya görüşmek üzere.

kardeş resimler çok güzel olmuş ellerine sağlık harika bir iş yapmışsın.inşallah devamı olur.tam bir action ruhu yaratmışsınız herşey için sağ ol bol pedallamalar.

atahan ın sele çok aşağıda gibi geldi bana yada kadro mu büyük tam anlayamadım

@powerbike_hussar

Sende sağol kardeşim ne demek:eek:

Sende gel hafta sonları seni de uçuralım:D :D :D :D :D

@Ertan ABA

Zeki Bey de bişeyler yapmak istiyor bu bahsettiginiz arkadaşınızda
Destek alamazsa bu arkadaşınız bişey yapamaz :boese157:

@BMX_rider07

Daha nasıl gaz vericem sana ?Sana da gaz vermedim mi? :eek: Bak Emreyle Atahan Andy nasıl action yaptılar.

Biraz kendine de cesaret ver.:)

Bizim söylememizle olmaz.Her şey sende başlar.

Ben o kadar ara gazvermiştim sana.Unutma.;)

Biraz da sen gayrette bulunmalısın.Haftaya action yapmalıyım demelisin.
Ona göre.;)

Şimdiden kendini adapte et.Pazara görüşmek üzere.

merhaba arkadaslar

Resinleri görüpte imrenmemek mümkün değil hele kumsaldan çektiğiniz bir kaç resim poster yapılacak kadar güzelmiş ellerinize sağlık. Size küçük bir anımsatmada bulunsam herhalde alınmazsınız galiba ben hepinizden yaşlıyım ne de olsa. Bu tip kullanışlar kazalara çok yatkındır. Bu etkinliklerde kask ve eldiven asla yeterli değildir ki hepinizde bu bile yok. Sonradan üzülmektense önlemi baştan almak gibisi yoktur. Bir 112 çalışanı olarak 2 tekerli araçlara ait o kadar çok ciddi yaralanma alıyoruz ki. Hiç bir dostumu bizim araçlarda görmek istemem. Yeni resimlerinizi bekliyorum yolunuz açık olsun

@Ontario

erolcum avart için teşekkür ederim çok sağlam olmuş

@batuhany dostum zaten resimlerde gördüğün kumlık alan örnekkoy sen gel biz götürürüz seni

Geri