Scudo Sports

06 kasım 2016 Avcılar - Karaburun Turu

@eberkol

Siz hala ne demek istediğimi anlamış değilsiniz. Turlarda yanında benim kadar tamir ve yedek parça malzemesi taşıyan sizin dahi aranızda yoktur eminim. Ben bana yaptırım uygulatan kurallarınızdan bahsediyorum. Ben şu ana kadar çıktığım hiçbir turda kimseye yük olmamış ayrıca yardımcı olmuşumdur. Ben benim güvenliğimle ilgili konulardan bahsediyorum. Ben bisiklet sürmeye başladığımda bir - iki tur kask taktım ve kendi bazı sebeplerimden dolayı ( orası kimseyi ilgilendirmez ) takmamaya karar verdim. Bunun da benim kendi özgür iradem ve kararım olduğunu beyan ettim. Bundan doğabilecek sıkıntıyı ben çekeceğim sizler değil. Sizin nasıl kask takmanıza ben karışmıyor isem sizde benim takmama nedenlerime karışamazsınız. Bunu iyice bir anlayıp etüt edin. İyi forumlar.

Scudo
Siz kask takmazsaniz başınıza birşey geldiğinde bizler uzuluruz. Hemde günümüz mahfolur.

Bu tür sırasında bir arkadaşımız çok yavaş bir hızla ilerlerken düştü. Kendisi her ne kadar başını vurmadığıni zannetse de kaskı çatlamışti. Muhakkak sebebiniz vardır. Size iyi turlar diliyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hasanalparslang
@trainspotting35 Bizdende sana selamlar. Güzel Yorumun için Teşekkür ederim. BBK(Büyükçekmece Bisiklet Kulübü) Silivri turuna katılmıştım. Çok keyif aldığın dostluğun arkadaşlığın birlik beraberliğin olduğu bir turdu. Bizim turlarımız içinde her zaman bekleriz. Bizde de yokuşlarda hızlı olan tepeye kadar çıkar ve tepede geri kalanları bekler. Ama genelde yokuş yukarı hep birlikte hareket etmek tercihimiz. Çünkü hep birlikte olunca hangi yokuş olursa olsun gözümüzü korkutmuyor.

Geri