Scudo Sports

05.10.2007 Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

Son durum aşağıdaki gibidir. Yanlışım ve ekleme varsa düzeltilmesini rica ederim.

1. MSD_57 / Bahçelievler ( + )
2. Soneryen/ Güneşli ( + )
3. hızlı / ................. ( + )
4. nilay / Ataköy ( + )
5. yeşim / Ataköy ( + )
6. batın / Bakırköy( + )
7. bircan / Florya( + )
8. gri kartal / Zeytinburnu( + )
9. ünal / Yenibosna ( ? )
10. birol / Bağcılar ( + )
11. ........... / ...........
12. ........... / ...........
13. ........... / ...........

Bu arada birol sen hangi güzergahtan gideceksin. Ben güneşli'den Medicine hastanesinin oradan Papaz Köprüsü Dere yolundan Şirinevler'e oradan da Bahçelievler'den Mertere ulaşacağım. Beraber gidebiliriz.

Scudo
1. MSD_57 / Anadolu Yakası ( isyeri orada yol, trafik vs olmaz ise ) ( + )
2. Soneryen / Güneşli ( + )
3. hızlı / ................. ( + )
4. nilay / ataköy ( + )
5. yeşim / ataköy ( + )
6. batın / bakırköy( + )
7. bircan / florya( + )
8. gri kartal / z.burnu( + )
9. ünal / y.bosna ( ? )
10. birol / bağcılar ( + )
11.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
peki.... bu alttaki anlamlı foto neyin nesi niko? :)

cobike hangi fotoğraftan bahsediiyor. niko kim? Vallahi fransız kaldık burda.

tura katılan arkadaşlara teşekkürler,gerçekten güzel vakit geçirdik.resimleri bekliyoruz...:)

bugun gelemedim haberim yoktu ama bundan sonra sizinle olurum umarım:)

Kusura bakmayın arkadaşlar, katılamadım aranıza, malum yeni bir üniversitenin kütüphanesi ile ilgileniyorum ve gece yarısı 12 de eve geldim, anlayın durumu. Kusura bakmayın arkadaşlar. Umarım keyifli olmuştur geziniz. Herkese selamlar.

• Beğen
@Ozan Güven

evet :eek: gerçekten bende geç haberim oldu.ama bundan sonrası için haberim var artıkkk...:) bende aranızdayım kısmetse...g.üzrr

• Beğen
Eweet guzel bi gezi ve hos bi seyir oldu devamını bekler gelenlere ve daha sonra gelecek herkeze tesekkurler

keyifli dakikaları paylaştığımız,sıcacık çaylarımızı hüpürdettiğimiz tüm pedal dostlarına teşekkürlerrr:60: . resimler geliyorrr:winkenlux

Çok güzel ve keyifli bir tur oldu. Katılan ve katılmak isteyipte özel nedenlerden dolayı katılamayan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. Bende o günden sonra ancak bugün girme fırsatım bulabildim.

Herkeze Selamlar,

Bu cuma aksamı yani 19.10.2007 gibi geleneksellesen turu gerceklestiriyormuyuz :)

şehre cuma günü veya cumartesi günü dönüş yapacağım,cuma dönersem beraberiz yok eğer cumartesi inersem uçaktan geziyi sizler düzenlersiniz.:winkenlux

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Olabilir ben gelmeyi düşünüyorum fakat bir aksilik çıkmazsa birde Çarşamba Haliç turu, Cuma Florya turu, Pazar günü Sarıyer turunu benim vücut kaldırırmı bilemem. Neyse kısmet.

@soneryen

Ben sorun olmaz diyorum hem antreman olmus olur :)

Bakalım hayırlısı

Geri