Scudo Sports

05.07.09 Uluslararası Aksaray-Güzelyurt Dağ Bisikleti Yarışı Sonuçları

Scudo
Detaylar İçin Çok tşk ler..Özellikle Kamyondan Bisikletimi Verdiğin İçin..İyi forumlar.. :)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Ne demek Ali abi :) Lafı mı olur öyle şeylerin..

• Beğen
Tepkiler: sadana
Bilal hemen hemen hiç zorlanmadı diyebilirim. Bu genç nereden buluyor bu enerjiyi :D Gerçekten önemli bir yetenek. Tebrikler Bilal

• Beğen
Tepkiler: d.berkay ve sadana
@ikidiriki

Gerçekden öyle.Hayatta insanları başarı olduğu bir dal vardır ve bu konu da gerçekden süper.Umarım hayat boyu başarılı olur.Ve hakkını maddi ve manevi alır..Bütün Arkadaşların başarıları Daimi olur.

en talihsizi bendim galiba diskalifiye oldum 2 olurken:) master larda:)

• Beğen
Tepkiler: bulent_atlas
Ali İhsan abi abi geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim.. Senin gibi tecrübeli birisi nasıl öyle bir hata yaptı anlamadım vallahi ama çok üzüldüm diskalifiye edildiğini öğrendiğimde.. Ama çoğumuza da ders oldu sizin bu durumunuz..

@Ali İhsan
Senin diskalitife olman sanırım senden çok bana süpriz oldu. Tam da kendimi 3. lüğe hazırlayarak Aşkını ekip gelmiştim. 2.liği de sen söyledin birde bana. :)

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
@memocy

Feed zone dışında su almış diye duydum ama doğrumdur bilemiyorum geçmiş olsun ali abi ...

• Beğen
Tepkiler: sadana
Feed zone'dan sonra start düzlüğünde matara aldığı için diskalifiye olmuş Ali İhsan abi..

Parkurun içinde de bazı yerlerde hakemler var ancak heryerde yok tabi ki.. Aslında her zaman dikkat ediyorlar ancak hakemlerin görmediği yerlerde yaparsanız sorun çıkmazken,Ali İhsan abi sanırım tam start-finişin oradaki hakem masasına yakın bir yerden almış suyu..

@d.berkay

Sanki bazen oluyorlar bazen olmuyorlar gibime geliyor:D

kapadokyadaki yarışlarda parkur içinde gördüğümü hatırlamıyorum ama yarışta dikkat etmemiş de olabilirim :)

@fatihgüven

parkur içinde vardı göreme ve ürgüp te siz görmesenizde hakemler kayıt tutuyordu...Ama aksarayda uci hakeminin yanında feed zone dışında su aldığı için DQ oldu ali ihsan abi...

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
@Ali İhsan

Ali abi en talihsiz adam benim. Kendi takım menejerim (kendini bilir) yüzünden evlerin arasındaki kayalık inişde taklalar atmak sureti ile perte cıktım :) DNF

Cok dikkatli olmak lazım. Kafa gidiveriyor bir anda.

Valla dağ bisikletinde de anlaşmak önemlidir.. Eğer tekniğin iyiyse, tekniğinin senden zayıf olduğunu bildiğin öndeki arkadaşından önde inmeyi rica edebilirsin ki ben çok fazla yaparım yarışlarda ve çokta faydasını görmüşümdür, sizde bundan çekinmeyin derim.. Sonuçta yaptığımız spor gerçekten çok tehlikeli olabilen bir spor ve bu tür kazalar her zaman olabiliyor. Gerektiği zaman inişlerde biraz daha yavaşlayıp öndeki ile mesafeyi korumakta iyi bir çözüm olabilir. Sonuçta inişte kaybedeecğiniz 10saniye düşüp kaybedeceğiniz zamandan hatta yarışı bırakmanıza sebep olabilecek yaralanmalardan her zaman iyidir.. Kısıtlı tecrübelerimde nacizene bir kaç tavsiye vermek istedim umarım yanlış anlaşılmaz :)

Geri