Scudo Sports

04 Nisan Geleneksel Ortaköy Kahvaltısı

@Hakan Eşme

Hakan abicim sağol hava çok güzeldi kendimi fotoğraf çekmekten alı koyamadım sizlerle paylaşmak istedim.Her hafta c.tesi günleri bu turu yapıp 2/2,5 saatte dönüyorduk.Bu hafta 2 pedalşör daha kazanmamız şerefine Pazar da aynı kısa turu yaptık haliyle alışma aşamasında olduklarından biraz yavaş oldu turumuz rahat rahat fotoğraflayabildim etrafı.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
Scudo
@KAMİL TABAK

Kamil abi sizleri bir nebze de olsa mutlu ettiyse ne mutlu bize.İnşallah birgün burada sizlerle bir tur düzenleriz istediğiniz bir güzergahtan.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
@erdal ırmak

Zaten güzel olan İstanbul un bazı yerlerini sadece hatırlattık Turistlere de rehber olduysa ne mutlu.

@kizak

Kızak abim trafikte bisikletlilere yeterince önem verilmesi için elimizden geldiğince trafik kurallarına uymaya çalışıyoruz. İstanbul a yolunuz düştüğünde beraber padal basmayı dilerim

ayağınıza elinize sağlık güzel bir tur olmuş neredeyse bizim evde bitecek diye heyecanlandım ama olmadı.ortaköy diye girdim bizim eve doğru geldim bende sedat balkanlı tesislerinin oradan girince nur siteleri tarafında oturuyorum.ama daha yeniyim.şöyleki şen bisikletin yerini bile bilmiyorum burayı bana özelden mesajlarmısınız size zahmet çünkü çok işim düşecek galiba ilk fırsatta şen bisiklet turu yapmayı düşünüyorum :)

@aquistik

sizi de aramızda görmek isteriz.Şen biikletin yerini özl den mesaj attım.Bülent bey size yardımcı olacaktır.

@kaptan vural 74

bisiklete binen herkez süper bence :)

güzel tur hakikaten resimler açıklıyıcı.. sağolasınız

Geri