Scudo Sports

04 Nisan 2010-Polonezköy Orman Turu-G.Cem Organizasyonu

@Charriere

Valla Cem abi bu hafta çıkmam demişti. Ses çıkmadığına göre bu hafta o yok. Ben arkadaşlarla bir konuşayımda, Şileye doğru bi tur düşünüyorduk bi aksilik çıkmazsa. Biraz daha bekleyelim konuşuruz tekrar haftasonu meselesini.
Bu arada Ahmet, özelden mesaj yazabilmen için 22 mesaj daha yazman lazım konulara. 50 mesajı doldur da p.m. ile ayarlarız tur meselesini.

Scudo
@Charriere
Neye teşekkür ediyosun hayırdır:=)
İki alternatif var haftasonu için. %80 şile turu yapıcaz sanırım. Netleşince konu açarız. Biz kafadan 3 kişi sende gelirsin 4. Ooo maşşallahh:=) Gelirsin değilmi Şileye? 120-130km falan tutar.

Eren'in dediği gibi maalesef bu hafta sonu çıkamayacağım. :( Fakat önümüzdeki hafta sonu pazar günü için (18 Nisan) ilerleyen günlerde görüşürüz.

@Eren AYDIN

çok güzel bi yol şile yolu bende gelmek isterdim ama bu haftasonu ankaraya gidicem o yüzden haftasonu plan yapamıyorum.

@samet_özdemir
Daha önceki darlık barajındaki konumuza yazdığına dayanarak biz senin geleceğini düşünmüştük gerçi ama ümidi kesicez heralde bu haftasonu senden:=)

@Eren AYDIN

22 mesaj atman lazım demiştin ya bende ona binaen "44 teşekkür etsem olmaz mı?" diye luzumsuz bir espri yapmıştım.
Neyse geziye gelelim, şile olur, haliç olur,sarıyer falan olur, sapanca aklıma geldi bide bugün o da olur.Atlarız trene pazar sabahı sapancada ineriz takılırız 6 - 7 saat falan nekadarsa artıkın sonra geri geliriz.
Netice itibariyle bana hepsi uyar.

Eren kardeşim harika bir gezi olmuş Full action.Tüm katılan arkadaşları kutlarım.Fotoların taduda hermakinadan ayrı güzel olmuş.Ayaklarınıza gönlünüze sağlık.Paylaşım için teşekkürler

@kizak
Teşekkür ederim abi. Cem abi sağolsun. Bu güzel turu organize edip çoook zevkli ve bol ekşınlı bir tur yapmamızı sağladı.
Katılımın için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: G.Cem ve karaburga
Erenim ,yine geç kaldık.Ben yorum yaptım sanıyorum..Erken yaşlanma belirtileri.Sizin gezilerde bayağı güzel ve eğlenceli.
Çamur ve parkurda çok güzel.Pro.fotocularda var.. :)

Km ye diyecek yok zaten..O anlamda grup olarak tebrikler.Kazasız sürüşler.Doğa çok güzel..Emeği geçen herkese çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
@sadana

Estağfurullah abi ne geçi ayıp ediyorsun.. Bir daha olmasın yeter :=))) Bence erken yaşlanmanın belirtisi değil, yaşlanmanın taaa kendisi olabilir:=) malum yaş kemale erdi derler ama sen kemalide geride bıraktın:=)) Katılımın ve güzel yorumun için ben teşekkür ederim abim. Sağolasın.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Gerçekten müthiş bir tur olmuş. Ormanda offroad yapmak kadar zevkli bişey var mı? Resimler, anlatım ve emeğiniz için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
Geri